2777
2789
عنوان

(13صفر )کسایی که اعتقاد ندارن نیان خواهش میکنمممممم ازشون

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 47 پست
جاسوئیچی خریدی برای ماشین؟؟من میخوام امسال برای ماشین بخرم ی چیزی نمیدونم چی بخرم

اره جا سوئیچی منظورم بود 

هر چ مربوط ب ماشینه قفل فرمون بحر اصن🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

تازه اینقد معروف شده تو اینستا و یوتیوب من دیدم براش کلیپ درست کردن حس میکنم همه از می نی سایت الهام ...

دقیقاااا از همینجا شروع شد

چون خودم به چشم دیدم تو تاپیکش بودم

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این یچیزیه ک تو نی نی سایت یک خانوم اومد گفت رسم خانواادگیشونه چندسال پیش من خودم تو تاپیکش بودم ک گ ...

عجب 

خرافات باعث میشه مردم از اعتقادات و باورهای اصلی دور بشن 

امان از جهالت 

شما فقط با این کارهاتون خرافات رواج میدین بعد اگه جواب نداد میگین پس همه چی الکی هست واعتقادات بقیه هم ضعیف مبکنید 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
این یچیزیه ک تو نی نی سایت یک خانوم اومد گفت رسم خانواادگیشونه چندسال پیش من خودم تو تاپیکش بودم ک گ ...

اره ربطی ب مذهب نداره 

ن مفاتیح ن هیچ جای دیگ ننوشته

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نتونستم نیام .لطفا نکنید اینکارو ‌.چیزی که نه منبع دینی داره نه شرعی نه علمی .....یعنی الکی و خرافات ...

علمی که میتونه داشته باشع

جذب خواسته ها 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

اره جا سوئیچی منظورم بود هر چ مربوط ب ماشینه قفل فرمون بحر اصن🤣

😂😂 من جاسوییچی میخرم ک هر وفت ایشالله ماشین خریدیم بزنیم به سوییچش

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره ربطی ب مذهب نداره ن مفاتیح ن هیچ جای دیگ ننوشته

اخه من ادعای مذهبی بودن ندارم 

بیشتر به باور ربط داره

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

تازه اینقد معروف شده تو اینستا و یوتیوب من دیدم براش کلیپ درست کردن حس میکنم همه از می نی سایت الهام ...

منم تو اینستا کلی کامنت خوب و مثبت دیدم جدی گرفتم دیک 

شما فقط با این کارهاتون خرافات رواج میدین بعد اگه جواب نداد میگین پس همه چی الکی هست واعتقادات بقیه ...

این اشکالش اینه ک هی میگن ۱۳ صفر و رو حساب ماه صفر همه ب دین ربطش میدن هییییچ ربطی ب دیم و مذهب نداره مربوط ب قانون جذبه هر روزی از سال شما مثلا میخوای سال دیگ این موقع خونه بخری علاوه لر تلاشی ک میکنی حالا یا وام برمیداری یا قرض ی جا کلیدی میخری ک خدایا مثلا ایشالا تا سال دیگ این موقع خونه دار شن 

این اشکالش اینه ک هی میگن ۱۳ صفر و رو حساب ماه صفر همه ب دین ربطش میدن هییییچ ربطی ب دیم و مذهب ندار ...

این کارها روز خاص نمیخواد حالا هر روز شد این کار کنه دیگه ربطش به ۱۳ صفر چیه

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اخه من ادعای مذهبی بودن ندارم بیشتر به باور ربط داره

اره قانون جذبه 

من ی بار ۱۳ صفر خریدم ی بارم ی روز دیگ هردوتاشم نزدیک شد ب چیزی ک میخواستم دقیقا خودش نشد ول ۹۹ درصد کسایی ک میگن بچه می‌خواستیم دامنشون سبز شد فک کنم بیشتر برای این چیزاست