ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️
این کارها روز خاص نمیخواد حالا هر روز شد این کار کنه دیگه ربطش به ۱۳ صفر چیه
اره من ی باز ۱۳ صفر ی بارم ی روز دیگ انجام دادم جفتشم نزدیک ب چیزی م میخواستم شد ن خود دقیقش
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
این اشکالش اینه ک هی میگن ۱۳ صفر و رو حساب ماه صفر همه ب دین ربطش میدن هییییچ ربطی ب دیم و مذهب ندار ...
دقیقا چون روز ۱۳ صفره اینطور برداشتی میکنن
بنظرم هر روزی میشه ولی جون ایت باور به وجود اومده ک ۱۳ صفر بقیه هم باورشون به اون روز زیاده
ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این کارها روز خاص نمیخواد حالا هر روز شد این کار کنه دیگه ربطش به ۱۳ صفر چیه
گفتم که یه باوره مث ما ایرانیا که سال تحویل دعا میکنیم برای یک سال
مگه نمیشه هر روز دعا کرد