2777
2789
همینجا چند ماه پیش یکی میگفت کت شلوار اصلا مجلسی نیس برا عروسی نباید پوشید!منم اگه عروسی خواهرم باشه ...

نه بابا .....کت و شلوار الان خیلی مده من میرم هرعروسی خیلیا می‌پوشن خیلیم شیکه و دست و پا گیر نیست  البته سلیقه اس

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسپرت نمیپوشم تو عروسی ولی چون عروسی خواهرم هم هست فعلا میخوام پیراهن باشه مرسی از نظرت کت شلوارم شی ...

لباس ساتن آمریکایی هم خوبه از اونا که دامن تمام کلاش دارن بالاتنه هم طرح داره اونا هم بدنیست 

نه بابا .....کت و شلوار الان خیلی مده من میرم هرعروسی خیلیا می‌پوشن خیلیم شیکه و دست و پا گیر نیست ...

اره راحتیش ک عالیه منم زیاد دیدم 

ولی همون سلیقس دیگه 

تو اون تاپیکه ک بحث بالا گرفت بدجوورر سر همین کت شلوار تو عروسی پوشیدن🤣

اره راحتیش ک عالیه منم زیاد دیدم ولی همون سلیقس دیگه تو اون تاپیکه ک بحث بالا گرفت بدجوورر سر همین ک ...

خوب هرکسی به سلیقه ای داره و محترمه.... همیشه که آدم یجور نمیپوشه یبارکت و شلوار یبار پیراهن بلند 

خوب هرکسی به سلیقه ای داره و محترمه.... همیشه که آدم یجور نمیپوشه یبارکت و شلوار یبار پیراهن بلند

اون کاربر میگفت کتشلوار فقط برا جاهای رسمیه و مناسب مجلسو عروسی نیس !

بعد میگفت فقططط پیراهنو دامن مناسب خانماس برا مجلس نه کتوشلوار 

اون کاربر میگفت کتشلوار فقط برا جاهای رسمیه و مناسب مجلسو عروسی نیس !بعد میگفت فقططط پیراهنو دامن من ...

😑عجب نه کت و شلوار داریم انواع مختلف رسمی واداری و مجلسی اسمش روشه ...🙂 مجلسیا کوتاهتر و طرح قشنگتری دارن تا کت و شلوار اداری که ساده ان

[QUOTE=390460428]اره اونزوری اگه پیدا کنم قشنگن 👌🏻❤[/QUOTEمن چون کوردم لباس کردی اینجا زیاد تو عرو ...

اها نه من همون ساتن میگیرم کرد هم نیستیم و شوهرشم نیست بپوشم میگن این چشه 😅

مرسی از نظراتتون 😘