2777
2789
عنوان

قاعدگی در پیاده روی اربعین

461 بازدید | 38 پست

دلم میخواد برم کربلا ولی می‌دونم تا برم پ.ریود میشم🥲

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا راهکار طبیعی هست که باید چند روز قبل از پریود انجام بدی خواستی بگو برات بفرستم

دیگه فایده نداره چون اگر بخواهیم بریم فردا پس فردا انشاءالله قراره بریم

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

تجربه نمیخوادگرمای شدید وسط،بیابون جایی نیست بره دوش بگیره جایی نیست پد روعوض کنه سخته دیگه

بیابون نیست.

هم جا هست برای پد عوض کردن و هم برای دوش گرفتن!

آخه چرا شماهایی که نرفتید پیاده‌روی الکی یک چیزی میگید

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
کسی تجربه ی پریودی دراربعین رودارع؟خیلی سخته اونجا پریودباشی؟

من خودم چند سال پیش رفتم دقیقا موقعی که رسیدم شدم ولی اون موقع اربعین مهرماه بود هوا انقدر گرم نبود به شلوغی این دو سه سالم نبود 

خب بشی، چه اشکالی داره مگه؟

خب آدم اذیت میش مخصوصا اگر اولاش باشی