2777
2789
عنوان

قاعدگی در پیاده روی اربعین

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 38 پست
سرچ که بزنی هر چیزی بالا میاد مثل همین نی نی سایت که هر کسی میاد نظر می ده باید از سایت معتبر مرجع ج ...

شما کپی پیست کن برام بذار

یا لینکش رو بذار

من مطمئنم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلنکه شماتلخ وبی ادبانه صحبت میکنی من چیزی رو که شنیدم گفتم شماپریدی بهم خانم محترم‌من کربلا وامام ...

تو بی‌ادبانه حرف زدی. من گفتم چرا کسانی که نرفته‌اند بر اساس شنیده‌ها یک چیزی میگن!

هیییییییچ بی‌ادبی‌ای در این حرف نبود.

تو بهت انگار برخورد!

ورداشتی گفتی "رفتنت رو توی سر من نزن"!!! این بی‌ادبی نیست انگار در خانواده شما! حرف زهردار نیست در خانواده شما !

استارتر گفت تجربه دارید؟ من از "دیده"هام گفتم!

کجاش توهین بود نمیدونم!

خودت توهمِ خوردن توی سرت رو داری!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
شمام درونبنداحتمالا گرمته قاطی کردی

خوانندگان قاطی کرده رو بهتر تشخیص میدهند!☺

بروبابا روانی دیگه پیام نزارنمیخونم

😊

به سامانه حرم امام رضا ۳۲۰۲۰ یا مرکز ملی پاسخگویی به سوالات شرعی زنگ بزنید

من مطمئنم از حرفم حتی کپی پیست کردم. نیازی ندارم زنگ بزنم. با این حال سرچ هم کردم. 

برای اطلاع خودت و اینکه کسی اشتباه نکنه با مطلبی که شما نوشتی، دارم میگم.