2777
2789
عنوان

با خواستگارم سر خرجا به مشکل خوردم

872 بازدید | 47 پست

بچها اینو بگم ک هرروز به من میگه بیا بیرون خانوادتم ک میدونن!  هرروز هااا هنوز نیومدم از پیشش برنامه روز بعدیو میچینه هرچی هم بهانه میارم میگه من با مامانت حرف میزنم با بابات حرف میزنم! نمیدونم چطور بپیچونمش! اصلا پیچونده نمیشه 

و اینکه باهم میریم بیرون صفر تا صدشو خودش حساب میکنه و یکسره ام برام چیز میز میخره منم معذبم ک حساب میکنه تعارف میکنم ولی‌نمیگیره!  چطور جبران کنم  تاپیک‌قبلی گفتن دنگ دادن کار اشتباهیه! 

الان ما سه روزه باهم بیرونیم 

هنوز نیومده فردارم چید 

مرتب با ماشین میاد دنبالم شبم ساعتای ۱۲ ۱ منو میرسونه ۸ ۹ میاد چون کارش طول میکشه 

مامانمم میگه خودت باید مدیریت کنی ما حرفی بزنیم ناراحتی پیش میاد

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان با کجاش مشکل داری 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

خب الان با کجاش مشکل داری

هم سر اینکه نمیدونم چطور خرجارو نصف کنم ک ناراحتی پیش نیاد 

هم سر اینکه نمیتونم بپیچونمش

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

خب بگو من دیگه خاتوادم اجازه نمیدن خودتون با خانواده ام هماهنگ کنید  ببین چیکار میکنه

واقعا بابات بدش نمیاد سافت ۱ شب با خواستگار بیای خونه؟

اگه بابات اوکی داد عیب نداره یه مدت ادامه بده😐

هنوز عقد نکردید؟ خوبه بابات اجازه میده تا ۱۲ باهاش بیرون باشی چون فعلا خواستگاره و شوهرت نشده

نه عقد نکردیم 

اره اجازه میده یعنی اجازه میگیره! یکسره میاد دنبالم  زنگ‌میزنه به بابام 

خب بگو من دیگه خاتوادم اجازه نمیدن خودتون با خانواده ام هماهنگ کنید ببین چیکار میکنهواقعا بابات بدش ...

خودش با خانوادم هماهنگ میکنه اصلا بهانه ایی ندارم بپیچونمش دوست ندارم زود به زود همو ببینیم ک عادی شم براش ولی خب نمیزاره

من اصلا موندم چطور بگم نمیتونم بیام بابامم کم رو هست این ک زنگ میزنه بهش یکم ک اصرار میکنه بابام اجازه میده 

سلام منظورت از کلی چیز میز چیه؟

۳ روز نهایت خوراکی و گل و هدیه بوده دیگه.

یا فراتر مثلا طلا و اینا؟

بهتر هروز نری بیرون

خب نیست ک ادم بیکار و بی برنامه جلوه کنی جلوش.

یا میگه من با خانوادت حرف میزنم ک اجازه بدن..

بگو بحث اجازه نیست ما حد و حدودی داریم توی  خانوادمون

با زنگ زدن تو این داستان تغییری نمکینه

فقط خانوادم حس میکنن زورگو هستی

💕

هم سر اینکه نمیدونم چطور خرجارو نصف کنم ک ناراحتی پیش نیاد هم سر اینکه نمیتونم بپیچونمش

خرجا رو نباید نصف کنی این اول

دوم اینکه باید باهم آشنا شین ولی اگه بنظرت زیاده خب بهش بگو کار دارم 

بگو بنظرم یه روز در میون باشه بهتره 

رک و مستقیم 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بنظر من باید به نظر و خواسته ات احترام بذارهیروز نمیتونی بری حوصله نداری یا شرایطش نیست باید درک کنه

هنوز نیومده قرار بعدیو میزاره 

منم‌نمیتونم بگم حوصله ندارم‌چدن فکر‌میکنه ازش خوشم نمیاد ک میپیچونم میدونی چی میگم 

سلام منظورت از کلی چیز میز چیه؟۳ روز نهایت خوراکی و گل و هدیه بوده دیگه.یا فراتر مثلا طلا و اینا؟بهت ...

نه طلا اینا نبوده 

همون‌گل و اینارو میگم 

الان امشب رفتیم شهربازی و غذا 

دیشب رفتیم گل و کیک بستنی و ابمیوه خرید