برای زیارت اگر می گی باید نظر مرجع تقلیدتو بپرسی و در مشایه هم که پاک بودن لازم نیست
برای زیارت ایمه قطعا نمیتونه کنار ضریح بره. فقط حرم حضرت عباس رو میتونه بره. نظر تمام مراجع یکسانه
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من نرفتم ولی شنیدم کسانی که رفتن یک مسیری رو باید برن که جایی برای اینکارانیست شماهم نمیخوادرفتنات ر ...
رفتنم رو توی سر شما نزدم! اگرچیزی تو سرت خورده جای دیگه رو بگرد!
تو شنیدی، من دیدم!
بعد هم بله، در زمان پریود تا سر کوچه رفتن هم سخته به خصوص تو گرما؛ ولی بحث بیابون! و نبودن امکان عوض کردن پد و نبودن حمام بود!!! مواردرو با همدیگه قاطی نکن وقتی حرف حق رو میشنوی!
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
اتفاقا من شنیدم که نظر رهبر در اینباره این هست که احتیاط مستحب جای ضریح نرو پس اگر بره گناه نکرده به ...
اشتباه شنیدید. یک سرچ ساده لازم داره:
بنابر احتیاط واجب در حرم آن حضرت (علیه السلام) یعنی زیر گنبد و اطراف ضریح مطهر، نمی تواند توقف نماید ولی توقف در رواق ها و قسمت های متّصل به حرم آن حضرت (علیه السلام) اگر مسجد نباشد، مانعی ندارد.
نظر آیت الله خامنهای در مورد زیارت حرم امامان در حین حیض
اتفاقا من شنیدم که نظر رهبر در اینباره این هست که احتیاط مستحب جای ضریح نرو پس اگر بره گناه نکرده به ...
حکم آیت الله خامنه ای بود
بروبابا حوصله بحث کردن با امثال شماکه فکرمیکنین خدابراشماست روندارم ریپلای نکن روزخوش
تلخ وبیادبانه حرف میزنی.
حرف حق رو مودبانه بهت میگن قبول نمیکنی!
اتفاقا منم حوصله شما رو ندارم.
به سلامت. درم ببند کولر روشنه!
کسی تجربه ی پریودی دراربعین رودارع؟خیلی سخته اونجا پریودباشی؟
اره خیلی سخته گرما و راه طولانی و نواربهداشتی
پریود هم که نباشیم قیمت ران عرق سوز میشه دیگه وای به حالمون اگه پد هم استفاده کنیم
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️