2777
2789
ببین من نظرم اینه شاید مرده مرد زندگی اسی نباشه و حالا خونریزی نبینه تهمت بزنه ... حالا اصلا بگیم اس ...

اگر همچین مرد بی آبرویی باشه که قصدش تهمت زدن و دروغ گویی باشه ، کاری نداره ، جار زدن اینکه این مرد هم ناپاک بوده کار سختی نیست.

خانواده این خانومم میتونن شهر رو پر کنن که این مرد با هزار نفر بوده.

بعد واقعا نمیشه یه نفر پرده بکارت داشته باشه ولی پاک نباشه؟

خیلی نادونیه اگر ملاک پاک بودن یک زن رو فقط پرده بکارت بگیریم!

اگر زنی بخواد ناپاک باشه و کارایی رو کنه که توی جامعه ما مرسوم نیست ، مطمئن باشین راهشو بلده، خودشو تو خطر نمیندازه

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

یعنی نهایت بی اعتمادی به تربیت خودش ایشون اول داره به خودش و پدرتون توهین میکنن بعد به شما و شخصیتت

خب الان شما میگی من دعوا راه بندازم 

تو خانواده ما حرف زدن قدغنه عزیزم فقط پسر میتونه حرف بزنه و صداشو ببره بالا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان شما میگی من دعوا راه بندازم تو خانواده ما حرف زدن قدغنه عزیزم فقط پسر میتونه حرف بزنه و صداش ...

نه دعوا نمیخواد راه بندازی با زبان خوش و با ملایمت حرفتو به مادرت بزن بگو که دارن به خودشونم توهین میکنن و تربیت خودشونو زیر سوال می برن

اگر همچین مرد بی آبرویی باشه که قصدش تهمت زدن و دروغ گویی باشه ، کاری نداره ، جار زدن اینکه این مرد ...

حرفات درسته ولی ما توی ایرانیم و فرهنگ متاسفانه اینجوریه .دختر همیشه مظلوم بوده و بی پناه ... بکارت گرفتن کار درستی نیست ‌.‌..ولی تو ازدواجای سنتی بنظرم دختر برای خودشم شده باید بگیره .ن اینکه اعتماد نداشته باشه ..‌.داشته باشه که اگه خانواده طرفش ادمای سالمی نبودن بتونه دهنش ببنده .

و کلا اینکه ادم بخواد درباره این مسائل تهمت بزنه کار هر کسی نیست ‌... شاید طرف مقابل ادم بی ابرویی باشن ولی قرار نمیشه همه بشینن درباره دختر پسرای مردم بگن که 

این چرت و پرتا چیه اخه

سازمان بهداشت جهانی ردش کرد 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

چشم بهشون اینجوری میگم ولی قبول نکنن چاره ای ندارم بایدبرم

خودت خانواده ات رو بهتر می شناسی ولی تجربه نشون داده همیشه موقعیت شناس باش و با ملایمت و طمانینه صحبت کردن نتیجه مثبت میده امیدوارم موفق باشی

خجالت میکشم اخه از دکتره

دوستم رفته بود دکتر. دکتر مسخرش کرده بود ک هنوزم تو این دوره کسایی هستن ک میان برای گواهی بکارت. دوستم میگه خیلی خجالت کشیده. آخه ب دکتر چه مربوطه