2777
2789
عنوان

شوهرم مثل بچه ها رفتار می‌کنه

200 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها دوباره برگشتم یک هفته ای حدودا فک میکنم نبودم

خواهرا من یه مشکلی دارم 

اول باید بگم توی محیط بیرون حمایت گره و مشکلی از اون بابت نداریم ولی توی جمع دونفریمون این مشکله هست

قبلا هم گفته بودم از شوهرم سه سال بزرگترم و دوران دوستی کلا این بینمون باب شد که اون ادای بچه ها رو در میاورد چه میدونم منو مامانی صدا میکرد و لوس بازی در میاورد و من واقعا عشق میکردم با این کارش ولی دیگه خوشم نمیاد 

بعد این مسئله رو دیشب بهش گفتم و گفت اوکی دوس نداری حلش میکنم بعد امروز سنگین و مردونه رفتار میکنه و اینا الان دلم تنگ شده واقعا نمیدونم با خودم چند چندم 

چیکار میتونم بکنم

واقعا کلافه ام از دست خودم

هم دوس دارم هم دوس ندارم

بنظر من باهاش رک و راست حرف بزن. هیچ چیز بهتر از حرف زدن بهتون کمک نمیکنه. بشین روبه روش و راست و مستقیم بهش بگو. اینکه باید تعادل داشته باشه و نه توی مردونگی و نه توی بچه بازی زیاده روی کنه. اینکه واقعا چه حسی بهت دست میده از کاراش. و متقابلا نظرشو و احساسی که داره رو ازش بپرس. و این هم بگم یجوری نگو که بهش بربخوره که احساس سبکی و بچه بودن بهش دست بده.

بنظر من باهاش رک و راست حرف بزن. هیچ چیز بهتر از حرف زدن بهتون کمک نمیکنه. بشین روبه روش و راست و مس ...

ناراحت نمیشه چون خودم قبلا دوس داشتم 

بعد امروز که این رفتارو نکرد دلم تنگ شده بود احساس میکردم یچی کمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بچه بازی در نمیاره مردونه رفتار میکنه ولی الان دلم میخواد دوباره اونجوری شه

خب خواهر من اون بنده خدام هم حق داره نمیشه که هردفعه به ساز تو برقصه که عزیز من. ولی یچی میگم اصلااا قصدم فضولی نیست خب؟و مجبورتم نمیکنم ولی اگه راضی نیستی از این موقعیت راستشو بگم یه عذرخواهی افتادی. بهش بگو که هرطور خودش مایله باهات رفتار کنه. شاید خودشم با بزرگونه رفتار کردن باهات اوکی نباشه ولی به خاطر تو اینکارو میکنه.

خب خواهر من اون بنده خدام هم حق داره نمیشه که هردفعه به ساز تو برقصه که عزیز من. ولی یچی میگم اصلااا ...

خوب من میگم حق داره 

محکومش نکردم که 

احساس میکنم اونطوری بیشتر خوش بودیم 

نمیدونم چیکار کنم

شما بهش بگو قربونت.بگو که حس واقعیت چیه شاید ایشونم نظرشون باهاتون یکی باشه

از گفتن نمی‌ترسم قشنگم

میترسم دوباره برگردیم به همون حالت و دوباره دلمو بزنه😂🙈