2777
2789
عنوان

کسی قربانی تجاوز بوده که خوب شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4017 بازدید | 108 پست
یه نیش خنده میزنه بهم و با یه حالت تمسخر رد میشهاینجور که من از اطرافیان شنیدم و از رفتارش فهمیدم هن ...

پس باید تاوان بده چون داره ادامه میده و هنوز طفل های معصوم رو زخم میزنه 

با ی بچه براش دام پهن کن و سر صحنه دستگیرش کنن تا حقشو کف دستش بزارن

اون زمان بچه بودم و خوب و بد از هم تشخیص نمیدادمیه روز اومد گفت که هر پسری تو زندگیش باید یه بار همچ ...

خدا کاری نمیکنه که بازم ناراحت بشی

مطمئن هستم جواب کارشو پس میده

زمین گرده

برادر من تو هم سعی کن قوی باشی

تو تنها نیستی

فقط کاش خونتون رو عوض کنین 

که قیافه نحسش رو نبینی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس باید تاوان بده چون داره ادامه میده و هنوز طفل های معصوم رو زخم میزنه با ی بچه براش دام پهن کن و س ...

امیدوارم حتی با ازدواج هم این کار از سرش نیافته تا یه جایی بدجور تاوان تمام کار هاشو پس بده

اره منم همکلاسی داشتم که پسر بودن و تو دوران دبیرستان یا راهنمایی بهشون تجاوز شد و بیخیال شدن و دارن ...

تا جایی که میتونی ازش دور شو خونتون عوض کنید و دور شید که تو نبینش کم کم اوکی میشی 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

یه پسره بود خانوادش خیلی فقیر بودن میفرستنش روستا چوپانی کنه تقریبا ۱۲،۱۳سالش بوده دوتا برادر هم بودن بالای ۲۰سال یکیشون متاهل هم بود  برای اونا کار میکرد شب تو صحرا بهش تجاوزمیکنن ومیبینن مرد با تفنگ شکاری از نزدیک به وسط باسنش شلیک میکنن😔😔

فقط یه مدت کوتاه زندان بودن، دیه دادن وتمام

الانم دارن زندگیشونو میکنن 

خدا لعنتش کنه کاش چند سال بعد که بزرگتر شده بودی به مادرت میگفتی

خداروشکر خدا خیلی بزرگه به خاک سیاه انداختش داره تاوان پس میده خدا بهش دخترم داده ولی من نمخوام این اتفاق برا دخترش بیوفته میخوام فقط خودش تاوانشو پس بده ولی من هیچوقت هیچوقت اصلا نمتونم به کسی راجبش. بگم به هیچکی تا به امروز نگفتم نه خانوادم نه دوستام نه شوهرم نمتونم 💔

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
یه پسره بود خانوادش خیلی فقیر بودن میفرستنش روستا چوپانی کنه تقریبا ۱۲،۱۳سالش بوده دوتا برادر هم بود ...

اینجور افراد دیه و اعدام فایده نداره

باید تو زندان بهشون تجاوز بشه تا درد تجاوز بفهمن

اینجور افراد دیه و اعدام فایده ندارهباید تو زندان بهشون تجاوز بشه تا درد تجاوز بفهمن

خدارو چه  دیدی شاید به سرش اومد  اگه به اتهام تجاوز بگیرنش زندانیا پدرشو در میارن 

خداروشکر خدا خیلی بزرگه به خاک سیاه انداختش داره تاوان پس میده خدا بهش دخترم داده ولی من نمخوام این ...

دیگه الان گفتنش هم فایده نداره به شوهر که اصلا نباید بگی  همون واگذار کن به خدا بشین تماشا کن تاوان دادنشو

دیگه الان گفتنش هم فایده نداره به شوهر که اصلا نباید بگی همون واگذار کن به خدا بشین تماشا کن تاوان ...

اره الان جز نفرت و دعوا هیچ فایده ای نداره