2777
2789
عنوان

کسی قربانی تجاوز بوده که خوب شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4017 بازدید | 108 پست
نمیتونی دو نفرو اجیر کنی همین بلا را سرش بیارن ؟

میشه اما خب این جرمه و ممکنه طرف بره شکایت کنه

از طرفی هم اون یه جورایی قدرت داره و از خانواده با نفوذی هستند  

بعد من از هوش مصنوعی پرسیدم میگه این کار باعث زخم روی زخم میشه و روانت بیشتر آسیب میبینه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پسرم و ۹ سالگی حدوداالان ۲۵ سالمه همیشه یه فکر انتقام از اون شخص تو ذهنمهمیخوام همون کاری که باها ...

شما حتما با یه مشاور خبره مشورت کن 

نذار افکارت همینجور بمونه

وضع رو از این بدتر نکن 

طرف آشناتونه؟

میشه اما خب این جرمه و ممکنه طرف بره شکایت کنهاز طرفی هم اون یه جورایی قدرت داره و از خانواده با نفو ...

میشه یکم توضیح بدی چطور تونست بهت زور بگه چجوری دفاع نکردی؟

من دوتا پسر دارم و واقعا آدم باید حواسش باشه 

بلا نسبت مردای خوب مردا وقتی به اون قضیه فکر می‌کنن از حیوان هم پست ترن

اره ادم خوبم زیاده غریبه ها انقدر خطرناک نیستن که اشنا هستن 💔😔

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
میشه اما خب این جرمه و ممکنه طرف بره شکایت کنهاز طرفی هم اون یه جورایی قدرت داره و از خانواده با نفو ...

حالا طوری برخورد نکن که بفهمه دشمنی و ازش کینه به دل داری

اگه مشکلی براش ایجاد کردی از چشم تو نبینه 

چرا کارما پس میدن عموی اشغالم معتاد داغون شده صبح تا شب با زنش دعوا و خون خونریزی حتی دارن... انقدر ...

این طرف هم که میگم یه مدت معتاد شد

اما ترک کرد

الان داره متاهل میشه!

خونه خریده!

میره سر کار و درآمد نسبتا خوبی داره!

به نظرم کارما برا این شخص برعکس عمل کرده

طرف پیاده روی کربلا میره! خب کسی که کربلا میره مگه نباید دلش پاک باشه؟ یه ادم که بچه بازه و هنوزم توبه نکرده چرا میره کربلا! اصن این میره کربلا که امام حسین شفاعتش رو بکنه؟ خب اون حق الناس کرده و گناه - حق الناس دیگران باید ببخشن 

نههه این کارو نکنی ها احتمال داره بیشتر تو چاه بیوفتی اسمت همه جا پخش بشه تو این کاره ای آبروی خانوادت بره

واقعا؟ در چه حدی بوده؟

لبام میبوسید سینه هام که هیچیم نبود بچه ۷ ساله اخه چی داره توپول بودم  رو باسنم میخوابید و خودشو ارضا میکرد با لاپاهام 😭 نمیدونم اگ بکارتم برمیداشت میخواستم چکار کنم من انقدر بچه بودم که نمیفهمیدم بکارت چیه فقط گریه میکردم التماس میکردم بعدم تهدیدم میکرد که اگه به مامان بابات بگی دوتاشون میکشم 😭 من هنوزم نگفتم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
این طرف هم که میگم یه مدت معتاد شداما ترک کردالان داره متاهل میشه!خونه خریده!میره سر کار و درآمد نسب ...

یه داستان واقعی هست فراموش کردم.   توی مکه یکی از امام ها آدمای بین دو انگشتش نشون میده که اونا فقط داشتن زیارت میکردن بقیه زایر ها حالت سگ و حیوانات بودن من خادم امام رضا می‌شناختیم که خانم بود و با وجود شوهر و بچه با دوست شوهرش هم بود ازش بچه هم آورد و خیلی وضع شون بد بود شوهرش فکر میکرد بچه خودشه به زحمت خرج بچه رو در میاورد

لبام میبوسید سینه هام که هیچیم نبود بچه ۷ ساله اخه چی داره توپول بودم رو باسنم میخوابید و خودشو ارض ...

یا امام زمان 

سر صبحی اینا چیه من میبینم

به خدا بغضم گرفت

امیدوارم به خاک سیاه بشینه

کثافت بی ناموس