2777
2789
عنوان

کسی قربانی تجاوز بوده که خوب شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4018 بازدید | 108 پست
با خدا بودن میشه پادشاهی کرد ولی قران خوندن هیچ اثری نداره تا خشم و اندوه بعد تجاوز رو از بین بب ...

میشه

میگن حضرت موسی آدم کشته وتوبه کرده

اگر محیط زندگی مشکل داره، میشه جا به جا شد، ولی افکار باید در کنترل خودمون باشند، نباید بذاریم به نا کجا آباد برسه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالشه

دو یا سه سال از خودم بزرگتره

هضمش برام خیلی سخته

تقریبا همیشه به این فکر میکنم یه بلایی سرش بیارم

یا مثلا یه دام براش پهن کنم بی افته زندان و تو زندان افراد ازار جنسیش بدن

یا مثلا برم خارج کشور و اون شخص با فریب دادن بکشونم خارج و بهش تجاوز کنم

همچین افکاری دارم

تنها نیستی منم مثل توام

🥲 اصلا دیگه فراموش نمیشه خداروشکر ما یک شهر دیگه هستیم اونا یک شهر دیگه من به هچکی نگفتم حتی مادرم میدونم اگه بفهمه میمیره 😭  خیلی سخته اینکه حتی به هیچکی نتونی بگی و مجبور باشی با اون ادم اشغال عادی رفتار کنی ...

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
وقتی میبینتت چه واکنشی نشون میده ؟

یه نیش خنده میزنه بهم و با یه حالت تمسخر رد میشه

اینجور که من از اطرافیان شنیدم و از رفتارش فهمیدم هنوز حتی توبه هم نکرده و هنوز هم به پسر بچه ها چشم داره