2777
2789
عنوان

کسی قربانی تجاوز بوده که خوب شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4017 بازدید | 108 پست
حالا طوری برخورد نکن که بفهمه دشمنی و ازش کینه به دل داریاگه مشکلی براش ایجاد کردی از چشم تو نبینه

متوجه میشه دیگه

غیر از من مگه کس دیگه ای میتونه همچین کاری کرده باشه!

تنها چیزی که شاید پیش بیاد اینه که بدجور کارش به من گیر کنه و من تنها راه رهاییش رو بگم این کاره و باید همون کاری که با من کرده سرش بیاد تا خلاص بشه که اینم خیلی غیر ممکنه  

من باهاش اصن ارتباطی ندارم که بتونه بفهمه ازش کینه دارم  

من حتی جرات نمیکنم به خانواده م بگم جریانو چون ممکنه بی ارزش بشم و حتی ترد بشم و دیگه هیچ بهایی بهم ندن یا به چشم یه هرزه بهم نگاه کنن  

من حتی نمیتونم خودکشی کنم! اگه اقدام به خودکشی کنم و ناتموم بمونه میگن چرا میخواستی خودکشی کنی! خب دلیلش رو چی عنوان کنم! 

وضعیت خیلی بدی دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر حاله گور به گور شدم وقتی بچه بودم بهم دست درازی میکرد

توروخدا چه پسر چه دختر فرقی نداره بچه هاتونو به هیچ عنوااااان‌ به امان خدا ول نکنید نمیدونید چه عواقب وحشتناکی داره چه گرگایی در کمینن

پدر و مادر نازنینم تا ابد میپرستمتون فرشته های بی تکرارم❤️🫶🏼❤️

این طرف هم که میگم یه مدت معتاد شداما ترک کردالان داره متاهل میشه!خونه خریده!میره سر کار و درآمد نسب ...

ببین بعضیا حتی اگر دنیارو هم بخرن هرچیم بشه بازم بدبخت حالا ببین اگه دوباره معتاد نشد اگه بدبخت نشد اصلا امکان نداره نشه ... کربلا بخوره تو کمرش الهی امام حسین زندگیش اتیش بزنه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
این طرف هم که میگم یه مدت معتاد شداما ترک کردالان داره متاهل میشه!خونه خریده!میره سر کار و درآمد نسب ...

اگر بدونی ک اون دنیا بخاطر گناهاش چه عذابای وحشتناکی رو باید تحمل کنه 

همیشه از خدا میخوای که  بحساب و کتابش  اونجا  برسه

این مال و پیشرفت گولت نزنه خدا همه چیو میبینه 

تو رفتی و دلم غمین شد قرین آه آتشین شد .از آن شبی که برنگشتی.. جهان چه شادی آفرین بود به چشم من غم آفرین شد...
متوجه میشه دیگهغیر از من مگه کس دیگه ای میتونه همچین کاری کرده باشه!تنها چیزی که شاید پیش بیاد اینه ...

خودکشی کردن گناه کبیره است .تا خدا هست خودکشی چرا

تو رفتی و دلم غمین شد قرین آه آتشین شد .از آن شبی که برنگشتی.. جهان چه شادی آفرین بود به چشم من غم آفرین شد...
متوجه میشه دیگهغیر از من مگه کس دیگه ای میتونه همچین کاری کرده باشه!تنها چیزی که شاید پیش بیاد اینه ...

واقعا حق داری 😭😭😭 برا پسرا از طرفی بدترم هست داداش خواهش میکنم فقط خونتون عوض کن سعی کن فراموش کنی  من چند نفر میشناسم برام تعریف کردن  به پسر بچه ها بهشون تجاوز میکردن که خودم میدونم کیان تو پایین شهر خیلی بیشتر از دخترا برای پسرا این اتفاق میوفته ولی الان اونا دارن زندگیشون میکنن از همسایه هامون بودن دور دور خبرشون میشنوم خوبن و عالی فقط باید بیخیال شد اصلا فکر انتقام جویی نباش ببین من خودم قربانی تجاوزم تنها راهش فقط اینکه کع به این قضیه بی محلی کنی مدونم فراموش نمیشه ولی به فکر پیشرفت و زندگی باش ... میدونم سخته 🌱💔

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
میشه یکم توضیح بدی چطور تونست بهت زور بگه چجوری دفاع نکردی؟من دوتا پسر دارم و واقعا آدم باید حواسش ب ...

اون زمان بچه بودم و خوب و بد از هم تشخیص نمیدادم

یه روز اومد گفت که هر پسری تو زندگیش باید یه بار همچین کاری باهاش بشه بدون این که پدر و مادرش بدونن و نباید پدر و مادرش بفهمن و همه ما پسر ها یه روزی این رفتار باهامون شده و تو هم باید همین رفتار باهات بشه و به کسی نگی!  

یه جورایی شست و شویی مغزی داد یه بچه رو!  

من اون لحظه آخر قبل این که کارو شروع کنه بهش گفتم درو باز کن میخوام برم اما اون گفت یا این کارو میکنم یا همینجور که شلوارم پایینه شروع میکنم داد و بیداد کردن تا همه متوجه بشن و ابروت بره!  

خیلی خیلییییی دلم میخواد بچه اینده ش پسر باشه و همین بلا رو کارما سر پسرش بیاره تا حال و روزش رو ببینم  

خدایا کاش من اون روز باشم و ببینم حال و روزش رو  

بدبختی اینه حتی میترسم کارما بلایی سرش بیاره چون ممکنه از من کینه کنه و بلایی سر من بیاره!  

کارما حتی اگه بلایی سرش بیاره این زندگی منه و روان منه که به فنا رفته متاسفانه 

اسی خدا انتقامتو ازش میگیره

ما یه همسایه ای داشتیم

پسر ۱۷ ساله به پسر همسایه که چند سال ازش کوچیک بود تجاوز کامل کرده بود

اون موقع کار به دادگاه و شکایت بازی افتاد

پسره رو فرستادن زندان

نمیدونم چطور شد که رضایت گرفتن و آزاد شد

حالا اون پسر خائن معتاد به شیشه شده

که به وسایل خونه رحم نمیکنه میفروشه خرج 

مواد میکنه

الان ۵ سال بود که به جرم حمل مواد زندان بود

به خدا حیوان صد برابر شرف داره در مقابل چنین کثافتایی

یه دختره تو کلاس چهارم بودیم ، وسطای سال از مدرسه ما رفت ، توی یه محل بودیم ، یادمه مادرش به بار داشت ماجرای تجاوز به دخترش توسط همسایه رو تعریف میکرد ، می‌گفت بخاطر همین مدرسشو عوض کردیم ، البته من کمی از حرفاشونو متوجه شدم

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

واقعا حق داری 😭😭😭 برا پسرا از طرفی بدترم هست داداش خواهش میکنم فقط خونتون عوض کن سعی کن فراموش کن ...

اره منم همکلاسی داشتم که پسر بودن و تو دوران دبیرستان یا راهنمایی بهشون تجاوز شد و بیخیال شدن و دارن زندگی شون میکنن

کاش منم میتونستم مثل اونا باشم

اما تو ادمای مختلف فرق داره

منم تا همین چند وقت پیش اوکی بودم و فقط یه مقداری کینه داشتم - الان یهویی زیاد شده

اون زمان بچه بودم و خوب و بد از هم تشخیص نمیدادمیه روز اومد گفت که هر پسری تو زندگیش باید یه بار همچ ...

خدا به دلتون آرامش بده 

خیلی سخته 

هممون تو کودکی و نوجوانی حماقت هایی کردیم دیگه چاره ای نیست 

بهتره سعی کنید با اینکه سخته فراموش کنی

چون باید زندگیتونو بسازید .