2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرزنش بی مورده....همه ی ادمها از این ریسکها میکنن...

اخه کی میدونه فردا چی میشه؟

توی تعطیلات عید طلا تا گرمی هشت و خورده ای اومد و بعد ریخت رفت تا شیش و خورده ای...اونایی که گرمی هشت خریده بودن هول شده بودن.بخدا همون موقع خانمه جلوی طلافروشی گریه میکرد میگفت ماشینمو فروختم و طلای گرمی هشت گرفتم الان شده شیش و خورده ای و شوهرم سرزنشم میکنه..خدا شاهده بهش گفتم تا اواخر مرداد صبر کن...نفروش..ضرر نمیکنی..هنوز بهش فکر میکنم و میگم امیدوارم صبور بوده باشه..

صبر عزیزم.

صبر...

الانم قیمت ماشین فراز و نشیب داره...اونم بفروشی و طلا بخری بعد یهو ماشین گرون بشه باز باید بشینی حسرت بخوری...

اگر برنامه ای داری انجام بده...وگرنه حسرت و سرزنش بی فایده ست...

قاشق نشسته
گشتیم براخونه همسرم از همه ایراد گرفت دیگه صبرمو تموم کرده

دیگه همون کوچکشم نمیتونیدا.. ایراد نگیرید بخرید بعد باز پول جمع کنید بزارید روش عوض کنید فقط پول نگه ندار

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
چرا؟ طلا که پول نقدههمون لحظه ک خونه رو میخریدی میرفتی میفروختی طلا هاتو

والا اونموقع هنوز اینجوری وحشتناک طلا تکون نخورده بود   تقریبا راکد بود    گفتم میفروشم سریع خونه میخریم    حالا همسرم اینقد معطل کرده دیگه عصبیم کرده  از همه خونه ها ایراد میگیره 

دیگه همون کوچکشم نمیتونیدا.. ایراد نگیرید بخرید بعد باز پول جمع کنید بزارید روش عوض کنید فقط پول نگه ...

بخدا  اینقد تو گوشش خوندم ک  بابا بخر  هرچی بگذره دیگه خونه باید کوچیکتر بخری هاااا    کو گوش شنوا  خستم کرده والا

من بفکراینم که بیچاره جوونا چطور میخوان ازدواج کنن برای نامزدشون طلا بخرن

دیروز داشتم به این جریان فکر میکردم...چطور یه دختر میتونه جهیزیه بخره..چطور یه پسر میتونه عروسی بگیره و خونه جور کنه...خونه که هیچ....چطوری امرار معاش کنه

قاشق نشسته
طلا همیشه نقده. من روزی که خونمونو پسندیدیم ۲۰ میلیون بیعانه دادم. عصرش رفتم طلاهامو فروختم.

اصلا بزور فروختم   همسرم میگف نفروش   نمیخاد پول بزاری روی پول خونه    گفتم خب اگ نفروشم ک ۵۰متر بزور میتونی بخری      همه چیو باید بهش تحمیل کرد    اگ نمیفروختم  دنبال خونه بزرگتر نمیگشت