مادرشوهرم قبلن مرده شور بوده با پدرشوهرم ک بازنشست شده الانم گاهی برا ثوابش میره ی جمله داره ک من واقع رو مخمه همیشه میگ خودتونو تمیز نگه دارید یا میاد تعریف میکنه فلانی رو شستم تمیز بود.اون دوازده روز جنگ مخمونو سابید همش میگف برید حموم اشهد بگید بخوابید حرصم درامد گفتم زن حسابی دیگ بمیری ن غسلی هس ن کفنی بعدشم دیگ چ فرقی میکنه مردی دیگ بعد مردنم باید نگران این باشیم مرده شور راجب بدنمون نظر بده.شاید یکی موقع مردن شیو نکرده بوده انسانیم دیگ کی میدونه کی قرار بمیرهمن خودم بشخصه نمیتونم مدام شیو کنم.
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
وااای من کم استرس داشتم الان استرسم بیشتر شد،پس درست حدس میزدم مرده شور پشته سره میت حرف میزنه..من گ ...
خخخخ
هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان، بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:) https://daigo.ir/secret/21646061130 🙃 لینک چت🙃 کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓