2777
2789
عنوان

مادرشوهرم مرده شوره

| مشاهده متن کامل بحث + 5300 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنت تو روحت دختر😂😂😂😂😂

به خدا ایده دیگه ای به ذهنم نرسید😂

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
کاربریت 5ساله ستچطور این همه مدت یه تاپیک نزدی آخه

همینجوری،آدمه درد و دل نیستم😁

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

وقتی میگی همه مردا خیانت میکنن این یه باور کلیشه ای هست که معمولاً از یه تجربه دردناک شکل میگیره روانشناسی میگه وقتی یه آسیب عمیق میبینی ذهن ما تمایل داره اون رو به همه تعمیم بده تا از مواجهه مستقیم با درد جلوگیری کنه اما واقعیت اینه که همه آدم ها متفاوتن و روابط سالم و وفادارانه هم وجود داره

مراقبت از خود و حفظ بهداشت نه به عنوان کالای جنسی بلکه به عنوان نشونه ای از احترام به خود و سلامت روانیه وقتی به خودت اهمیت میدی در واقع داری به عزت نفس و سلامت روان خودت بها میدی نه برای جلب رضایت دیگران پس بهتره بیشتر روی خودت تمرکز کنی و باورهای منفی رو بازبینی کنی تا بتونی روابط سالم تر و آرام تری بسازی

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درود بر آنان که هيچ نامی ندارند ولی آبروی زمین‌اند ... 🌺

مردم از خنده این جمله همه رو میخندونه

اشکال نداره منم روحم شاد میشه😂😂

وقتی میگی همه مردا خیانت میکنن این یه باور کلیشه ای هست که معمولاً از یه تجربه دردناک شکل میگیره روا ...

سپاس من بارها گفتم تو جامعه امروز چون برادر خودم روان شناسی میخونه ۹۰درصد اقایون بعد ازدواج خیانت رو حتی یکبار تجربه میکنن  و این واقعیت جامعه هس و نمیشه انکارش کرد.ازینک سفت و سخت بگیم ن اینطور نیس نمیشه تو همین سایت روزانه پراز تاپیک خیانت ن تنها اقایون بلکه ۵۰درصد خانمهام خیانت میکنن خیانت بشدت امارش بالا رفته اینک گارد بگیریم و بگیم چنین چیزی وجود نداره اشتباهه.راجب بهداشتم شما شاید ی کامنت منو دیدی من گفتم کسی ک بخوتد بخاطر اینک شوهرش بهش خیانت نکنه مدام نگران این قضیه باشه ک وای اگ شیو نکنم شوهرم میره اشتباههما انسانیم خیلی مواقع شاید ادم حوصله مداشته باشه.پس مث ی عروس. ک جنسی رفتار نکنید

چرا بدجور🤣

اومدم اولیو دیدم بعد دومیو بعد سومی ماشاءالله چقدر تایپ کردی پشیمون شدی از حرفات یا فعلا زوده؟؟🤣

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
حرفایی ک ۷۰۰تا لایک خورده پشیمونی داره بنظرت

آدم کلافه میشه با این همه اعلان

تجربه داشتم😑

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.