2777
2789
عنوان

بیاین بگین شماهم از خواهرشوهرتون ناراحت می‌شدید یا نه خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 84 پست

اگه تنهاترین،تنهای عالم هم بودی با خواهرشوهر صمیمی نشو اشتباهه.....کشیدم که میگم

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا میدونه چقد عذاب کشیدم .‌کاش شوهرم از این ب بعد بفهمه باید ب فکر زندگیمون باشه . باورت میشه واسه ...

انشالا خدا جوابشونو بده و شوهرت سر به راه بشه عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ن فقط به شوهرم میگم چجوری تونستن انقد دروغ بگن ... خیلی ناراحت شدم اصن بم برخورد شما جای من بودی نار ...

ناراحت میشه آدم

ولی  ی مدت دیگه باز شوهرت یادش میره و همین آش و‌کاسه

مگه بگی فلانی نگا درست نیست انقد قاطی ایم با شرایط یکسان

خیلی ممکنه چش و هم چشمی به وجود بیاد

عزیزم خلاصش اینک خواهرشوهرم از هفته ی پیش گف گوشیش سوخته و میره خونه ی مادرشوهرش ک فاصلش ۴ ساعته با ...

درست. 

بنظر من بازم من نظرم اينه كه اونا همچين فكري درباره شما نكردن كه برين اونجا پلاس بشين و اينا. 

فقط يه دروغ گفتن واسه اينكه كسي از مشكلشون چيزي نفهمه. 

من فكر ميكنم شما حساس شديد به اين رفتار. وگرنه من بازم نظرم همون نظر قبليمه. كار اشتباهي نكردن و شما هم نبايد بهتون بربخوره. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

اگه تنهاترین،تنهای عالم هم بودی با خواهرشوهر صمیمی نشو اشتباهه.....کشیدم که میگم

چی بگم گفتم مادرم نداره پدر نداره منم شهر غریبم  یبار میگف نیا چن روز دیگ صدتا دروغ چرا چیدن اینا کنار آخرش ک میومدیم شوهرش گفت حواستون  رو جم کنید کسب ندونه یجور دستوری انگار منو شوهرم زیر دستشیم  در حالیک بما هیچ ربطی نداره مسائلشون  و همه چیشون از شوهره منه

درست. بنظر من بازم من نظرم اينه كه اونا همچين فكري درباره شما نكردن كه برين اونجا پلاس بشين و اينا. ...

عزیزم شایدم‌حق باشماست اما آخرش که از خونش میرفتیم شوهرش ب منو شوهرم گف حواستونو  جم کنید کسی ندونه دستوری انگار کی آن یا مسائلشون چیه

چی بگم گفتم مادرم نداره پدر نداره منم شهر غریبم یبار میگف نیا چن روز دیگ صدتا دروغ چرا چیدن اینا کن ...

ای خواهر همشون اینجورین برا منم یه جوری اعصابمو خورد میکنه

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
عزیزم شایدم‌حق باشماست اما آخرش که از خونش میرفتیم شوهرش ب منو شوهرم گف حواستونو جم کنید کسی ندونه ...

ميدوني عزيزم،شايد لحنشون ممكنه بد بوده باشه. ولي ممكنه مسئلشىن خيلي خيلي واسشون مهم باشه كه تاكيد كردن حالا كه شما فهميديد ولي به كسي نگيد. 

من هم خودم هم اطرافيانم وقتي از راز هم باخبر ميشيم بازم به طرف مقابل ميگيم:ميدونم خود حواست هستا ولي به كسي نگيا. اونم ميگه نه نميگم و از اين حرفا. 

يعني واسه من خيلي عاديه اين مسئله و اينكه بهتون گفتن به كسي نگيد. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.