2777
2789
عنوان

بیاین بگین شماهم از خواهرشوهرتون ناراحت می‌شدید یا نه خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 84 پست
بنظرم بهش نگع شاید باردار باشه یه وقت مشکلی براش پیش نیاد.یه مدت بذاریذش تو حال خودش زنگ و تماسی نزن ...

دیگ کلا خونش پامو نمیذارم . ادم خوبه با یکی دونفر مشورت کنه کنارش باشن آدما اینک تکو تنها قایمکی توو خونشه و قایم میکنه ناراحت کننده از خدامه باردار باشه خدا شاهده من بخیل نیسم من خودم چشم انتظار واسه یه بچم

میترسیده لو بره خودش گفتهفقط دوری و‌دوستیخیلی هم باز علیه اونا حرف نزن شوهرت نگه از خدا خواستی و دنب ...

ن فقط به شوهرم میگم چجوری تونستن انقد دروغ بگن ... خیلی ناراحت شدم اصن بم برخورد شما جای من بودی ناراحت میشدی یا من حساسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات شم خدا کنه چون من سیکلم ۲۶ یا ۲۷ روزس دیگ بیشتر نمیشه تخمک گذاریم ۸ تا ۱۳ امه امروز ۱۲ سیکلم اق ...

من باردارم عزیزدلم

بحق شش ماهه اباعبدالله باردار بشی این ماه

منم کلی دعا کردم تا قسمتم شد

یک شب در میون اقدام داشته باش

شوهرت بدنش با اب سرد نیمساعت قبل رابطه بشوره

نیمساعت قبلش ب شوهرت بگو قعوه بخوره

بعد خودت چای نبات داغ بخور

معذرت میخام رابطه داگ استایل باشه و 

بلافاصله بعد تموم شدن رابطه پاهات بزن ب دیوار و بگو بالشتی بذاره زیر کمرت و تا۲۰دقیقه اینجور بمون ک تموم اش بره داخل رحمت سریعتر

بعدپاهات بیار پایین و ب پهلوی چپ دراز بکش تا یه ساعت

الهی شکر شوهرت پشتته پس رفتار و طرز فکر همه اشون به پشمتبرن پاره شن مهم نیست

اخ انقد این خارشوهرم  با مظلوم‌نمایی بین منو همسرم توو نامزدی تفرقه انداخ فقط میخام شوهرم بشناسه انقد ک ما دلسوزی کردیم براش

من باردارم عزیزدلمبحق شش ماهه اباعبدالله باردار بشی این ماهمنم کلی دعا کردم تا قسمتم شدیک شب در میون ...

فدات شم عزیزم ایشالا نی نیتو  ب سلامتی بدنیا بیاری برای منم ک منتظرم دعا کن. حتما البته من بعد رابطه پامو ب دیوار تکیه میدم. فقط چون قبلا با یبار اقدام باردار شدم الان دگ با اقدام و باردار نشدن حس میکنم ب مشکل خوردم

اخ انقد این خارشوهرم با مظلوم‌نمایی بین منو همسرم توو نامزدی تفرقه انداخ فقط میخام شوهرم بشناسه انق ...

ولش کن فراموشش کن اجی حرفاشو..بجاش استرس و اضطراب ب خودت نذه.فقط اروم باش چون استرس اصلا خوب نیست

ولش کن فراموشش کن اجی حرفاشو..بجاش استرس و اضطراب ب خودت نذه.فقط اروم باش چون استرس اصلا خوب نیست

قربونت  عزیزم .‌حتما فقط خیلی ناراحت شدم حس کردم با حرفش میگه پاشید از خونم‌گمشید

فدات شم عزیزم ایشالا نی نیتو ب سلامتی بدنیا بیاری برای منم ک منتظرم دعا کن. حتما البته من بعد رابطه ...

فدای تو عزیزدلم حتما از ته دلم برات دعا میکنم ک این ماه دلت شاد بشه توام یرام دعاکن جنسیتش همونی باشه ک دلم میخاد.نه ب مشکل نخوردی عزیزم طبیعیه شده مشکل نداشتن چندماع یا یکسال اقدام کردن جواب دادن

قربونت عزیزم .‌حتما فقط خیلی ناراحت شدم حس کردم با حرفش میگه پاشید از خونم‌گمشید

ن خودت ناراحت نکن.بفکر این باش ک اروم باشی و جمع تون ی نوزاد قشنگ توش بیاد.توکل ب خدای مهربون

اخ انقد این خارشوهرم با مظلوم‌نمایی بین منو همسرم توو نامزدی تفرقه انداخ فقط میخام شوهرم بشناسه انق ...

میفهمم عزیزم منم داشتم تازه طرف خواهرشم نبوده فامیل بودن گصبر کن خودشون اخلاقای گند و بدخواهیاشونو لو میدن 

میفهمم عزیزم منم داشتم تازه طرف خواهرشم نبوده فامیل بودن گصبر کن خودشون اخلاقای گند و بدخواهیاشونو ل ...

خدا میدونه چقد عذاب کشیدم .‌کاش شوهرم از این ب بعد بفهمه باید ب فکر زندگیمون باشه . باورت میشه واسه داداشش خونه خرید واسه خاهرش جهازشو داد سرویسشو گرف پول پیش خونشم داد حالا گفته بود خونه ام میخرم برات بعد بمن ک رسید رید قبل عروسی منو زد ک النگوتو  بده برای داداشم تالار میخام بگیرم کم آوردم اخه منو جاریم با فاصله ی دو روز ازدواج کردیم . ای خدا خودت شاهدی چی کشیدم فک کنم توو تاپیکهای پارسالم هس . گریه میکردم و تاپیک زدم

دوس نداشته کسی بدونه کاملا حق داشته و مجبوری دروغ گفته

.تنهایی یعنی این سکانس...💔توی قسمتی از فیلم "رستگاری در شائوشنگ"، پیرمردی به اسم بروکس بعد از ۵۰ سال‌ از زندان آزاد شد، برگشت به شهرش ولی هیچی دیگه مثل قبل نبود. این آزادی براش تلخ‌تر از زندان بود.چند روز بعد مثل همیشه از خواب بیدار شد، دوش گرفت، بهترین لباسش رو پوشید، عطر مورد علاقه‌اش رو زد. رو یه چهارپایه رفت و با یه چاقو روی دیوار خونه‌اش نوشت : بروکس اینجا بود...و خودش رو از سقف همون خونه، برای همیشه رها کرد.بروکس اون جمله رو نوشت چون کسی دیگه نبود بفهمه که "من اینجا بودم..."مثل خیلی‌ از ماها که وسط شلوغ‌ترین روزا ته دلمون خالیه و منتظریم یک نفر بیاد، مارو بفهمه، پیشمون بمونه.ما هم اینجاییم.همین حالا.