2777
2789
عنوان

بیاین بگین شماهم از خواهرشوهرتون ناراحت می‌شدید یا نه خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 84 پست
من درک میکنم خب نمیخواسته کسی بدونه هی پیگیری کنهولی دروغ بدی گفته

خدا شاهده اگ بخوایم پیگیر باشیم .‌خودش اونجور گف حالا یه شب اومد خونمون خوابید گف شوهرم رفته سمت خونه مادرش ک فاصله داره بخاطر کار بانکی باباش بعد دوماه فهمیدیم واسه خاهر شوهرش خواستگار اومده بود شوهرش رفته تحقیق .‌من ب درک .‌شوهرم حق داره ناراحت شه و قشنگ بش بگه؟ بخدا دیگ نمیخام خونش برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شهره غریبم‌ اینم نزدیک خونه ماست حالا توقع همه چی از ما داره یبار تهران رفتیم توو راه زنگ زد ب هم ...

خوب یاد گرفتی نباش 

البته من متعجبم از این حجم تماس‌هاتون چون دلیلی نداره اینقدر از امورات هم خبر داشته باشین

شاید بارداره نحاسته فعلا کسی متوجه بشه

خدا شاهده من خودم براش نذر کردم باردار شه .‌ اگ  دروغ گفته چرا امروز اینو گفته .‌بعد مگه من یا داداشش حسود یا بخیلیم خدا میدونه چقد ارزومونه  بچه دار شه. 

خوب یاد گرفتی نباش البته من متعجبم از این حجم تماس‌هاتون چون دلیلی نداره اینقدر از امورات هم خبر داش ...

اخه ما نزدیکیم  هم من شهر غریبم هم اون ن پدر داره  ن مادر ن خواهر

خب منظورش چی بود از این کارا؟

اگ من بدونم! واقعا نمی‌فهمم شوهرم میگه انقد داستان چیدن چی یود میگف امپول زدم بای. گوشی دستم نباشه و کسی خونم نیاد .دیگ اون همه پیچوندن چی بود

خدا شاهده اگ بخوایم پیگیر باشیم .‌خودش اونجور گف حالا یه شب اومد خونمون خوابید گف شوهرم رفته سمت خون ...

چقدر دروغ میگه.بنظرم یکم باهاش رابطتون سرد کنید ولی کم نه ک حرفی دربیاد

شاید شوهرش دوس نداره بگه اینم ب خاطر دل شوهرش مجبوره

اخه یه امپول زدن‌چیه خب یا دوره ی درمانه یا بارداره من سپتوم رحم داشتم بهش گفتم روو راست اومد پیشم بیمارستان گفتم کسی ندونه . همین . حسه بدی بود خونش بودیم اونارو گف فقط ب همسرم گفتم پاشو بریم . کسی ک اینکارو کنه با زبونه بی زبونی گفتم نیا

ینی تک دختره؟

اره دو تا خواهر ناتنی دارع ک ب خونش تشنن شهر دیگه اینجا این تنهاس امیدش داداششه  اونم داداشش  ک براش عین پدر بوده همه جوره حامیش بوده . واقعا  منو همسرم حق داریم دلخور شیم یا ن من بزرگ جلوه میدم کارشو؟؟

خدا شاهده من خودم براش نذر کردم باردار شه .‌ اگ دروغ گفته چرا امروز اینو گفته .‌بعد مگه من یا داداش ...

ان شالله بحق علی اصغر و رقیه خاتون دامن دوتاتون سبز بشه عزیزم زوی همتون

میدونم عزیزم ک شما ناراحت شدید از دروغاش..وگرنه میتونست کلا نگه ولی دروغم نگه

حالا. میشه بگی مشکل شما چیه که باردار نشدید