بچه ها ۳ شنبه خواهرشوهرم با گوشی شوهرش زنگزد ب شوهرم که اره گوشیم خراب شده و فردا میریم خونه ی مادرشوهرم با شوهرش . خونه ی مادر شوهرش ۴ ساعت فاصله داره با خونش خلاصه شوهره ساده ی من زنگ میزد ب شوهرش ک رسیدی یا ن. هوا گرمه؟ بعد صبح بهش زنگزد گف گوشی رو از تعمیر گرفتید یا ن چون نمیتونس ب خاهرش بزنگه خلاصه دامادشون گف اره صبح اومدیم و گوشیش تعمیره از حافظه ی گوشیه و ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا شاهده من خودم براش نذر کردم باردار شه . اگ دروغ گفته چرا امروز اینو گفته .بعد مگه من یا داداشش حسود یا بخیلیم خدا میدونه چقد ارزومونه بچه دار شه.
شاید شوهرش دوس نداره بگه اینم ب خاطر دل شوهرش مجبوره
اخه یه امپول زدنچیه خب یا دوره ی درمانه یا بارداره من سپتوم رحم داشتم بهش گفتم روو راست اومد پیشم بیمارستان گفتم کسی ندونه . همین . حسه بدی بود خونش بودیم اونارو گف فقط ب همسرم گفتم پاشو بریم . کسی ک اینکارو کنه با زبونه بی زبونی گفتم نیا
اره دو تا خواهر ناتنی دارع ک ب خونش تشنن شهر دیگه اینجا این تنهاس امیدش داداششه اونم داداشش ک براش عین پدر بوده همه جوره حامیش بوده . واقعا منو همسرم حق داریم دلخور شیم یا ن من بزرگ جلوه میدم کارشو؟؟