2777
2789
عنوان

بیاین بگین شماهم از خواهرشوهرتون ناراحت می‌شدید یا نه خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 84 پست
چقدر دروغ میگه.بنظرم یکم باهاش رابطتون سرد کنید ولی کم نه ک حرفی دربیاد

خیلی دروغگوعه حالا شوهرش میگه از زنه من راستگو تر نیس منم لوپرومر زدم سپتوم رحم عمل کردم حتی جاریم با اینک زیا خوب نیس سونوگرافیشو دستمون داد منم سونوم دست خاهرشوهرم بود برام مهم نبود گف مگه چیه ادم بهرحال مشکل داره . اینک انقد دروغ پشت هم بهم گفته حالمو بهم زده نمیدونم‌بعدا ب روش بیارم یا ن

اره دو تا خواهر ناتنی دارع ک ب خونش تشنن شهر دیگه اینجا این تنهاس امیدش داداششه اونم داداشش ک براش ...

حق که دارین عزیزم ولی بنظرم تو فرصت مناسب بگین بهش ک شاید اونم دلیلی داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله بحق علی اصغر و رقیه خاتون دامن دوتاتون سبز بشه عزیزم زوی همتونمیدونم عزیزم ک شما ناراحت شدی ...

من ماه اول اقدام بعد عروسیم باردار شدم قلب داشت اما ۹ هفتگی سقط شد گفتن سپتوم رحم ضخیم دارم خونرسانی نشده بش . هی خیلی قلبم میگیره یادم میاد دیگ فرودین عمل کردم سپتوممو ۳ ماه جلوگیری کردم و دیگ  دو ماهه اقدامم

خيلي زياد و بد نوشتي اسي و همشو نخوندم. فقط فهميدم خواهرشوهرت سقط داشته و نميخواسته كسي بفهمه. 

از نظر من نه. ناراحتي نداره. مسئله شخصيه و دوست نداشته كسي بفهمه. و افرين به شوهرش كه پشتش بوده. 

شما هم دليل نداره ناراحت بشيد

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

خدا شاهده اگ بخوایم پیگیر باشیم .‌خودش اونجور گف حالا یه شب اومد خونمون خوابید گف شوهرم رفته سمت خون ...

وای عزیزم اگه شوهرت ناراحته بهترین فرصته رو مخش راه برو بینشون فاصله بنداز که نه اون از جیک و پوکت خبر دار شه نه تو از اون 

دوری دوستی خلاص 

اینطوری توقعا و خرحمالی های متقابلم حذف میشه خلاص میشید

حق که دارین عزیزم ولی بنظرم تو فرصت مناسب بگین بهش ک شاید اونم دلیلی داشته باشه

همسرم خیلی دلخوره  خیلی حتی جلوشون گف منو باش  منه ساده ک زنگ زدم میگم رسیدید ب فلانی سلام برسونید حسه خر بودن بهمون دست داد حسه دک شدن و تمسخر.‌خیلی بد بود لحظه ی آخر شوهرش اتیشمون  زد گف حواستون جم باشه فقط سما میدونید........

من ماه اول اقدام بعد عروسیم باردار شدم قلب داشت اما ۹ هفتگی سقط شد گفتن سپتوم رحم ضخیم دارم خونرسانی ...

عزیزم همون تقریبا دوشاخه بودن رحم میشه

دوماع بعد عمل میتونی اقدام کنی

این ماه پریودت چندمه؟

وای عزیزم اگه شوهرت ناراحته بهترین فرصته رو مخش راه برو بینشون فاصله بنداز که نه اون از جیک و پوکت خ ...

شوهره من انقد دق  داده منو بخدا یبار تهران میرفتیم من با خاهرش دعوا بودم گفتم‌نگو میریم تهران اخه ب اون چه یا خدا خودشو جر داد ماره کرد خواهرمه باید بدونه شاید توو راه اتفاقی برام افتاد این شوهرم انقد منو پیر  کرد با کاراش یبار رفتیم یجا توت جم کنیم  یه بیست لیتری آورد واسه خواهرمم جم کنیم یااا خدا صد بار ب خاهرش زنگ زد اومدیم پارک اومدیم زیر درخت توت ببخشید کم مونده بود تعدادِ دسشویی رفتنمونم  بگه .‌حقشه بذار خاهرش برینه بش الان عین صگ داره میسوزه

همسرم خیلی دلخوره خیلی حتی جلوشون گف منو باش منه ساده ک زنگ زدم میگم رسیدید ب فلانی سلام برسونید ح ...

یه چیزی بگم عزیزم 

ما تو فامیلامون چند بار برای نوزادامون و مادرای باردارمون اتفاقای بد افتاده دیگه چشممون ترسیده فکر میکنیم اگه جلو جلو خبر بدیم اتفاق بدی میوفته، همه امون میذاریم بچه به دنیا میاد بعد خبر میدیم که فلانی بچه دار شد 

شاید اونا هم چشمشون ترسیده ما فقط به پدر مادرا گفتیم به اونا هم سپردیم به هیچ کس چیزی نگن

عزیزم همون تقریبا دوشاخه بودن رحم میشهدوماع بعد عمل میتونی اقدام کنیاین ماه پریودت چندمه؟

دوشاخ عمل نمیشه دیگ مدل رحم  دوشاخه و احتمال داره کلا باردار نشه و همیشه سقط مکرر باشع مثل فامیلمون. من سپتوم رحم بودم یه گوشت اضافه از جنس عضلانیه اونو ور میدارن با هستروسکوپی من دقیقا ۲۷ روزه اس دوره ی سیکلم ماه پیش باردار نشدم این ماه اگ نشم دکترم گف بیا امپول بزنم

شوهره من انقد دق داده منو بخدا یبار تهران میرفتیم من با خاهرش دعوا بودم گفتم‌نگو میریم تهران اخه ب ...

عزیزم خودتو بکش کنار بذار شوهرت همونجوری که قبلا خودشو پاره میکرد الانم پاره بشه بلکه عقلش اومد سرجاش🤣

حالا تو خونه کنار هم بودن طاقت همدیگه رو نداشتنا

یه چیزی بگم عزیزم ما تو فامیلامون چند بار برای نوزادامون و مادرای باردارمون اتفاقای بد افتاده دیگه چ ...

عزیزم نمیدونم والا اینک دروغ  گفته ناراحتتون کرده و اینک توو صورتمون گفت دروغ گفته وگرنه من از خدامه ک خدا ن تنها ب اون بلکه ب من و همه ی منتظرا بچه بده  الانم بخدا نفهمیدم چی گف .‌گف امپول زدم گوشی نباید دستم باشع تششع داره و ۱۴ روز از خونه نباید بیرون برم نمیدونم یه امپول زده ک هورمونام اوکی شه ک باردار شدم سقط نشه همچین چیزی. 

عزیزم خودتو بکش کنار بذار شوهرت همونجوری که قبلا خودشو پاره میکرد الانم پاره بشه بلکه عقلش اومد سرجا ...

اینی شوهرم انقد دق مرگم کرده سر این خواهرش عذاب نموند توو نامزدی ک بم داد الانم گفتم بش خوب رید ب هیکلت حالا خودتو پاره کن براش