2777
2789

من و داماد دوست بودیم با هم 

حرف رابطمونم افتاده بود رو زبون بقیه خانوادش تصمیم گرفتن سریع تر بیان یه نشونی چیزی کنن که دهن بقیه بسته بشه خلاصه یه بار بدون داماد اومدن خواستگاری چون سرباز بود دفعه دوم داماد مرخصی گرفت اومدن 

وایییی میخواااممممم برمممم بمیرممممم ، خواهر شوهرم نشسته بود پیش شوهرم من هیچ چشمک میزدم پاشو من بشینم اونجااااا (با خواهر شوهرم رفیق بودیم قبلش)

همههه متوجه شده بودنننن خدا مرگمممم بدههه

بعد نشستم پیش داماد از پشت کونشو نیچگون میگرفتمممم خدااااا بکشهههه منووو چه بچههه بودمممم

بعد داماد نمی‌تونستم کاری کنه هی فاصله می‌گرفت ازم من هی نزدیک میشدم انگشتمو میکردم تو کونش وااااای برمممم بمیرممممم این چه غلطاییی بود من میکردم آخرشم مادر شوهرم گفت ولی اینا هنوز بچن 

الان فکر میکنم دارممم آب میشمممم

کاربری دست دو نفره ، اشتباه نگیرین❤️  

بعد من قبل خواستگاری به مامانم گفتم وسط جمع بگو من و داماد بریم اتاق حرفامونو بزنیم 

خواستگاری که اخراش بود مامانم به مادر شوهرم گفت ، دخترم قبل مراسم میگف بگو که ما بریم اتاق صحبت بکنیم دیدی نیازی نبود همه حرفامونو اینجا زدیم 

من داشتممممم میرفتمممم زیر زمیییین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من قبل خواستگاری به مامانم گفتم وسط جمع بگو من و داماد بریم اتاق حرفامونو بزنیم خواستگاری که اخر ...

مطمئنی مراسم خواستگاری بوده؟؟؟

من حدس میزنم اون مجلس دو خانواده علیه تو بودن که فقط تورو ضایع کنن ناموسن 😐 😐 😐 

مطمئنی مراسم خواستگاری بوده؟؟؟من حدس میزنم اون مجلس دو خانواده علیه تو بودن که فقط تورو ضایع کنن نام ...

از خواستگاری بگیر تا جشن همشون سوژه بودم خدایا

شب خواستگاری همه تمرکزشون رو عروس داماده چطور شما دستتون کردی کــــــ ونش

یا تاپیک سرکاریه 

یا ماتحت آقا داماد خیلی دم دستیه 😐

مثه صندق پست میمونه هرکسی رد میشه یه چیزی می‌کنه توش 😐😐😐😐😐

من جای تو بودم تریاکی میشدم شب تا صبح داریوش گوش میدادم 😂😂😂😂😂😂

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
یا تاپیک سرکاریه یا ماتحت آقا داماد خیلی دم دستیه 😐مثه صندق پست میمونه هرکسی رد میشه یه چیزی می‌کنه ...

نه به جان مادرم راست میگم 

تو دوران دوستی هر وقت میدیدیمش یا با مشت یا با لگد کونشو میزدم خیلی باحال بود آخه 

بعد روم مونده بود