2777
2789
عنوان

رابطه شوهرم با زن مطلقه همسایه😭😭

2317 بازدید | 96 پست

داستان از اینجا شروع شد که اومدیم تو ساختمون جدید و همسایه ها یکی یکی اومدن طبقه دوم صاحب ملکی بودن که تو زمینش ساخت و ساز کردن و اینا ادعای مالکیت داشتن و دخترشون که مطلقه است مدیر ساختمون شد این خانم از هر فرصتی استفاده میکنه به شوهرم نزدیک شه وقت و بی وقت زنگ میزنه پیام میده واسه هر کار ساختمون میاد دنبال شوهر من پرده خونش خراب میشه میاد به شوهرم میگه کر کره خرابه میاد جلو در خونه ما منم هر چی به همسرم توضیح میدم که خوشم از ایم خانمه نمیاد رفتارش رو مخه این بیشتر کاراشو میکنه وقتی چیزی بهش میگم شروع میکنه داد و بیداد 

یبار ازم نپرسیده دلیلت چیه چرا بدت میاد

امشب سر همین خانم دعوامون شده که داشت بهش پیام میداد رفته بودیم بیرون من حالم بد بود میخواست مثلا حال و هوام عوض شه ببرم بیرون نرفته منو برگردوند سر اینکه بهش گفتم اونو داره پیام میده 

خیلی داستان‌های دیگه حوصلتون کشید تعریف میکنم

میشه راهنمایی ام کنید چه برخوردی بکنم چیکار کنم چجوری حرف بزنم شوهرم گارد نگیره با خانمه جه برخوردی بکنم هی سمت این نیاد😭😭

❤میشه برای جاجت دل منه جوون ی صلوات بفرستین؟؟؟ 

اجرتون با خدا 

خوب خوب خوب سلام سیسیا از امروز20تیر ماه 1404تا 19مرداد دوست تعلیقیم توی این کاربریم هست یعنی شدیم ی تیم😂منو دوستم ی تیمیم بدون هم یتیمیم برای اینکه سو تفاهم پیش نیاد اون تاپیک نمیزنه ولی اکثر جاها نظر میده❤با تشکر                                     پ ن.  بیچاره دیگع سیمکارت نداره ک با ی اکانت دیگه بیاد 

سلیطه بازی

والا همتون خیلی ارومید

برو در خونه زنه تو ساختمون داد بیداد راه بنداز دهنشو سرویس کن روش نشه از خونه بیاد بیرون

شوهرت هم بشون سرجاش ولی دعوای شدید باهاش نکن

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه تجربه ی مشابه داشتم . تهش ب افتضاح کشیده شد 

ولی نوش جون شوهرم حقش بود تاوانی چ داد  

مجبور شد خونه ماشین رو ب نامم بزنه تا برگردم. 

مردها خیلییییی خرن

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

یه دعوا زرگری راه بنداز .

بخود زنه هم بگو رفت و امدت برای من مزاحمت برداشت شده.

دیگه نیا خواهشا

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
سلیطه بازیوالا همتون خیلی ارومیدبرو در خونه زنه تو ساختمون داد بیداد راه بنداز دهنشو سرویس کن روش نش ...

شوهرم خیلی بی اعصابه این کارو بکنم میگه تو ابروی منو بردی خودمم باید جمع کنم برم 

عملا تا شوهرت نخواد و همکاری نکنه باهات، کاری ازت برنمیاد

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...