2777
2789

فوم شستشوی صورت ویتالایر خیلی عالیه چقدددر هم با برکته چندماهه خریدم اصلا تموم نمیشه و پوست و روشن میکنه عالیه

سرم روشن کننده و ضد لک راکوتن هم خریدم پوستمو روشن میکنه

کرم دو چشم پرایم یبار خریده بودم چروک های دور چشممو محو میکرد لیفت میکرد 

شامپو فاقد سولفات ووچه خریدم چون موهام وز هست خیلی موهامو خوش حالت میکنه عالیه 

منم از ویتالیر خیلی راضی بودم

مخصوصا فوم شوینده

ضدآفتاب استیلن هم فوق العاده سبک بود

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برند های خوبی بودن اینایی که گفتید

منم از ویتالیر ، ووچه و پرایم و ژنوبایوتیک راضی بودم

برای شامپو و لوازم حمام و شستشو جدیداً الیو استفاده میکنم خیلی خوب و خوش قیمته

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

قیمتشونم بگو اسی جان

شوینده ویتالایر حدود ۳۰۰

سرم راکوتن حدود ۴۵۰

شامپو وچه که چندماهه میزنم تموم نمیشه ۳۰۰و خورده ای اول فکر کردم گرونه ولی با این برکتی که داره خیلی ارزونه

دور چشم پرایم هم جدید قیمت ندارم تو دیجی کالا زده احتمالا

این شامپویی که گفتی از کجا باید تهیه کنم ؟ 

او آرزویم بود ، آرزوی محال من که عشق را در نرسیدن برایم معنا کرد . به راستی که همه جا دارمش ،در فکرم ، خیالم ، قلبم ولی به جز کنارم :)