2777
2789
گلم توروخدا جواب منو میدی حس شوهرم بهم چیه؟راضی میشه برام آنلاین شاپ بزنه؟

دوستت داره اما شما کلا شکاکی نسبت بهش کلا این اخلاقت خودتو هم اذیت می‌کنه فوری از آدما حس بد میگیری و میزاریشون کنار 

نه شوهرت انگار افکار مرد سالاری زیادی داره و از استقلال زن می‌ترسه باید خیلی تلاش کنی تا راضی بشه فعلا طول می‌کشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بببخشید ندیدم عزیزم شما مهرطلبی هرکس هم اومده سمتت بخاطر این اخلاقت کات کرده دانشگاه عالی خیلی درسخو ...

خوشگلم میشه منو بگی🥲

من دانشگاه فرهنگیان قبول میشم امسال؟

و اینکه کی ازدواج مجدد میکنم ؟جدا شدم

شوهر سابقم پشیمونه؟

صبر کن به حرف بقیه توجه نکن

رنگ لباسم؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
دوستت داره اما شما کلا شکاکی نسبت بهش کلا این اخلاقت خودتو هم اذیت می‌کنه فوری از آدما حس بد میگیری ...

حست درباره من میگی هرچی حس میکنی 

بنظرت با کسی وارد رابطه میشم ؟کی؟ کجا آشنامیشم

عزیزم حستو راجب من بگووووو هرچی حس کردیی

شما دستت نمک نداره دلت پاکه به هرکس بگی دوست اولین نفر دشمنت میشه از اطرافیان خیلی ضربه خوردی اما دختر قوی هستی فوری سرپا میشی تو تنهاییت خیلی با خدا درود دل می‌کنی و گریه می‌کنی رابطه تلخی داشتی که هنوزم به روایت اسیب زده مجردی و دانشجو

اره افسزده شذدم ،شاید دانشگاه بهتر بشه روحیمبنظرت ممکنه اخلاقم تغییر گنه وافراد ازم خوششون بیاد ؟ خی ...

بببین کتاب بخون حتما مخصوصا که اهل مطالعه ای 

آره با یه نفر آشنا میشی

شما دستت نمک نداره دلت پاکه به هرکس بگی دوست اولین نفر دشمنت میشه از اطرافیان خیلی ضربه خوردی اما دخ ...

بیشترش درست بود عزیزم

بنظرت ته رابطم چب‌میشه؟

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
شما دستت نمک نداره دلت پاکه به هرکس بگی دوست اولین نفر دشمنت میشه از اطرافیان خیلی ضربه خوردی اما دخ ...

خوشگلم میشه منو بگی🥲

من دانشگاه فرهنگیان قبول میشم امسال؟

و اینکه کی ازدواج مجدد میکنم ؟جدا شدم

شوهر سابقم پشیمونه؟

خوشگلم میشه منو بگی🥲من دانشگاه فرهنگیان قبول میشم امسال؟و اینکه کی ازدواج مجدد میکنم ؟جدا شدمشوهر س ...

آره خیلی چون اصلی ترین دلیل جداییتون دخالت خانوادش و خیلی خودش بوده 

بله اینده خوبی برات میبینم