2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلبه خوشبخت میشه خیلی هم دوسش داره آره حس میکنم اصلا جمع رو دوست ندارم منزویه

ممنون خدا خیرت بده

راستی خواهرم به زودی زیر یک سال خونه دار میشن ؟ الان زیرزمین خونه مامانم جهازش رو برده تا زندگی کنند و پدرشوهرش یه خونه براشون بگیره؟

پدر شوهرش خونه خاد خرید؟

یه سوال مهم دیگه اینکه خواهرم یه جاری داره. از همون روز اول ازدواج اینا دعوا و بحث درست کردند؟ از جاری خواهرم چی حس می کنی؟ خانواده شوهر خواهرم میگن جاری تو کار جادو هست درسته؟

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
ستاره جون شوهرت بیشتر بخاطر اوضاع مالیتون نه میاره حداقل پنج سال دیگه

وای پنج سال دیگه خیلی دیره که پسر اولم میشه11سالش😭

بنظرت گلم جنسیتش چیه؟

میشه اینم بگی یه باغی شوهرم داره امسال فروش میره؟ 

درکل کی فروش میره؟اسمش بهروز

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

وای پنج سال دیگه خیلی دیره که پسر اولم میشه11سالش😭 بنظرت گلم جنسیتش چیه؟ میشه اینم بگی یه باغی شوهر ...

ارره به فروش میره نهایت تا دو ماه بعد از اینکه آگهی کردین 

دختر

ارره به فروش میره نهایت تا دو ماه بعد از اینکه آگهی کردین دختر

مرسی عزیزم جواب دادی. خداخیرت بده

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

بلبه خوشبخت میشه خیلی هم دوسش داره آره حس میکنم اصلا جمع رو دوست ندارم منزویه

ممنون خدا خیرت بده

راستی خواهرم که مطلقه بود به زودی زیر یک سال خونه دار میشن ؟ الان زیرزمین خونه مامانم جهازش رو برده تا زندگی کنند و پدرشوهرش یه خونه براشون بگیره؟

پدر شوهرش خونه خاد خرید؟ خونه مامانم که نشستن سر و صدا درست نخاد شد؟

ارره به فروش میره نهایت تا دو ماه بعد از اینکه آگهی کردین دختر

یه سوال مهم دیگه اینکه خواهرم یه جاری داره. از همون روز اول ازدواج اینا دعوا و بحث درست کردند؟ از جاری خواهرم چی حس می کنی؟ خانواده شوهر خواهرم میگن جاری تو کار جادو هست درسته؟