2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمما افسرده ای یه شکست داشتی تو زندگیت اما داری آروم آروم سرپا میشی

گلم از من چی حس میکنی🥲🤍

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی لطفاً ❤️

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

مشکلم کار و بار شوهرمه درست میشه؟

بله

حس میکنم خیلی گره افتاده تو کاروبارش انگار به هرکاری دست میزنه یه گرهی میفته فوری دلسرد میشه اما از اون ادمتست که دوست داره از هرکاری سردربیاره اما فوق العاده خجالتیه انگار نه انگار که مرده

از من وآیندم چی حس میکنی

شمما فوق العاده پر انرژی اما خدا نکنه کسی بهم بریزتت دیگه چندماه طول می‌کشه تا دوباره سرحال بشی 

اندام لاغر سفید صورت کشیده چشم مشکی و درشت دوتا بچه شرو شیطون داری

عزیزم امکانش هست بگید از من چی حس میکنید؟

شما خوشگل ریزه ای سن حدود 30 از لحاظ دینی خیلی مردد و سردرگم شدی 

حس می‌کنی تو زندگیت پیشرفت چشمگیری نداشتی مجردی تو خانواده تنش داشتی مخصوصا بچگی

اوهوم یه سوال دیگه بنظرت چرا رابطم تموم شد یعنی پای کسی دیگ در میون بود یا واقعا باید تموم میشد دیگ؟

نه پای کسی درمیون نبود اما ازت خسته شده بود زیاد بهش بها دادی با ساختی ازش کلا حسم میگه رابطه عاطفیات اصلا به جدایی میرسه چون نمیدونی چجوری طرف رو نگهداری سواد رابطه مداری صد خودتو می‌زاری