2777
2789

راهشو میدونم اره اهمیت میدم 

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیتیشن مراقبه منظورته

هم مدیتیشن و هم ارتباط با روح 

ببین روح ما از خداست دو نوع صدارو ما همیشه میشنویم یه صدای مغز (وسیله شیطان)

یه صدای روح قلب خدا الهام شهود هرچی که اسمشو میزاری 

(وسیله خدا)

ببین باید فرق بین صدای روح و صدای ذهنو بدونی 

صدای ذهن منطقی و انتقاد گره به همه چیز شک میکنه احساسی نیست عجوله منفیه 

صدای روح یا خدا باهات به صورت ملایم مهربون با محبت هشدار حرف میزنه و بیشتر اوقات با حس و احساس حرف میزنه

مثلا یکی بود میگفت راه همیشگیشو داسته میرفته همش حسش بد بوده که ازینجا نرو برو اونطرف 

اینجا دو صدا ایجاد شده

حس و هشدار که وسیله خدا و روحهه

مغز که بر اساس منطقه میگه چرا برم اونور ؟و شیطان همیشه میهاد جلوی صدای روح گرفته بشه

طرف هم به صدای ذهن گوش میده نمیره و همونجا یه موتوری گوشیشو میزنه

باید بدونی حرفای خوب امید بخش با محبت صدای روحته نه خودت

و صداهای نا امید کننده و منفی صدای ذهنته

روح و خدا همیشه در هر حالتی باهات حرف میزنه کافیه صدای ذهنو خاموش کنی و بشنوی

اگر تمرین کنی با صدای روح زیاد ارتباط بگیری و بزاری شنیده بشه کم کم به بیداری معنوی میرسی و بهت الهام ها میشه

در کنارش هواوپونوپونو که غربیا بهش میگن اما تو اسلام اسمش استغفاره کمک میکنه روحت پاک شه 

استغفار روحو کامل پاک میکنه

ببین کلید ورود به دنیای ماورا و اون دنیا پرواز روح هرچی که بخای همین مدیتیشنه من اصلا اهمیتی بهش نمیدادم و چرت میدونستمش 

اما تو یک تایمی خیلی دلم میخاست چشم سومم باز بشه و خیلی به خدا اصرار کردم

همون شب ذهنمو اروم کردم و تمرکز رو ابرو و مدیتیشنم عمیق و عمیق شد و پرواز روح کردم

و ازون شب به بعد با یکم مدیتیشن عمیق تکرار میشه و روحت بیدار میشه

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره 

بگو لطفا

نوشتم گلم