2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام خدمات بانک سپه فعال هستن

ابتدا باید رمز خدمات اینترنتی رو از طریق سایت بانک سپه تغییر بدید.

بعد هم نسخه جدید همراه بانک را دریافت کنید و با رمز جدیدتون وارد بشید.

خیلی وقته فعاله (حدود ۱ ماه میشه)

کاربر آقا هستم // مهربانی مهمترین اصل انسانیت است . اگر کسی از من کمکی بخواهد به این معنی است که من هنوز بر روی زمین ارزش دارم.

اره من هرروز کارت به کارت می‌خوام برنامه شو آزاول باید نصب کنی

خبر داری کارت هدیش کار میکنه یا نه؟

قبل جنگ ازش خرید کردم بعدش مدت جنگ کار نکرد الانو نمیدونم

باید بدمش ب کسی خودم نمیتونم قبلش چک کنم ببینم کار میکنه یا نه

ک اگ‌کار میکنه بدم

خبر داری کارت هدیش کار میکنه یا نه؟قبل جنگ ازش خرید کردم بعدش مدت جنگ کار نکرد الانو نمیدونمباید بدم ...

نه نمی‌دونم میتونی بری بانک سوال کنید فردا بهتون میگن 

هیچ چیز مثل مرگ قشنگ نیست 🖤🖤🖤
این ک همین الانم سایتش. کار نمیکنه

من که کارت و حساب خودمو انلاین درست کردم

میخواید درخواست بدید تا خصوصی راهنماییتون کنم نمیدونم اینجا لینک صفحه رو بذارم تخلف باشه یا نه.

کاربر آقا هستم // مهربانی مهمترین اصل انسانیت است . اگر کسی از من کمکی بخواهد به این معنی است که من هنوز بر روی زمین ارزش دارم.

تمام خدمات بانک سپه فعال هستنابتدا باید رمز خدمات اینترنتی رو از طریق سایت بانک سپه تغییر بدید.بعد ه ...

سلام ببخشید من همراه بانکم کار نمیکنه میشه راهنمایی کنید

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤