2777
2789
عنوان

کار درستیه با همسرم قهر کنم یا نه

748 بازدید | 57 پست

شوهرم یک هفتس رفته یه شهر دیگه برای کارِش 

سه ساعت فاصله داره باهام از هفت صبح کار داره تا ده شب و خیلی خستگی داره 

امشب داشتیم صحبت میکردیم گفتم برنمی‌گردی گفت تا ده روز دیگه هستم یکدفعه که تموم شد برمی‌گردم گفتم از اول همین بودی برای زنت سختی نمی‌کشیدی یه روز بی خوابی بکشی چی میشه ، اون دوست دارم گفتنات فقط حرفه ، عمل نمیکنی گفت من نه ده شب حرکت کنم دوازده شب برسم پیشت دوباره چهار صبح برگردم که چی بشه آخه اونم فقط برای چند ساعت ،گفتم اره سختی نمیدی به خودت گفت تو رو خدا من حوصله ندارم الکی ادامه نده گفتم باشه برو به کارت برس خدافظ و اونم خدافظی کرد قطع کردم

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

نه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطقی باش میدونم دلتون تنگ شده ولی خیلیاهستن توجاده دورازجون شوهرشماتصادف میکنن اونموقع خودتومیبخشی ساعت ده شب باخستگی میخوادپشت فرمون بشینه بعدسه ساعت راه بیاد بعد صبح زودهم برگرده نکن اسی 

گاهی انسانم آرزوست

اون بیچاره به حد کافی خسته میشه دیگه، برا شماها زحمت میکشه در راه دور و ساعت کاری طولانی و خسته و تنها، شما تو خونه راحت نشستی و دنبال بهانه ای، بابا همیشه که نرفته، ده روز چیزی نیس که 

واقعا همون کاری که میکنه توی گرما و سختی کار جونی برا ادم نمیذاره

پس انقد بهم نگه دوست دارم عاشقتم

وقتی بهم میگه دلتنگتم اما نمیتونه تو عمل نشون بده همه چیزش بدرد خودش میخوره

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️