2777
2789
عنوان

کار درستیه با همسرم قهر کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون خونه که این اقابخاطرش رفته واسه شماهم هست میتونست نره وشمامستاجربمونید وهرسال کارتن کنی وسایل وبدکه داره بهت بهامیده وصاحبخونه ات میکنه وخانوم خونه خودت بشی

گاهی انسانم آرزوست
پس بیخود می‌کنه میگه دلم تنگ شد واست اگه واقعا دلش تنگ بود یه روز بیخوابی میکشید میومد دیدنم

چه خوب که میگه ،علاقه شو مطرح میکنه ،همین یه دنیاست

تو هم مثل من سیاست نداری

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
خسته شدم بخدا😭😭به امام حسین قسم خسته شدم از دوری و دلتنگی😭ولی اون هیچی

میدونم دلت تنگه عزیزم. اونم باور کن دلتنگته ولی خودت وقتی سرت به کاری گرم بشه و خستگیت زیاد بشه، جونی نداری که بخوای به دلتنگیت بها بدی 

الهی به امید خودت...  
عزیزم هر روز شیفت باشه سخته برش خودت برو دو روز شهرش بمون دلتنگیتون بر طرف شه هم فاله هم تماشا کلی ه ...

اصلا نمیرم 

وقتی اون به خودش زحمت نمی‌ده نمیاد من چرا برم 

فردا هم منتظر میمونم اگه زنگ زد که هیچی

اگه نزد منم نمیزنم

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️
اما نمی‌خوام حداقل دو روز بهش زنگ بزنم و صحبت کنم

چه خوب ،هر روز تماس میگیرین و حرف می زنین؟!

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید
اصلا نمیرم وقتی اون به خودش زحمت نمی‌ده نمیاد من چرا برم فردا هم منتظر میمونم اگه زنگ زد که هیچیاگه ...

چه خوب که می‌تونی بری

حتما برو ،یه دسری ،غذایی درست کن ببر بشینین با هم بخورین

عمر آدم محدوده لحظه هاتونو خراب نکن

اسی جان نمی‌دونم چند وقته ازدواج کردی. من شونزده سال پیش ازدواج کردم شوهرم از اول شغلش ماموریتیه. منم خیلی دلتنگ‌میشدم و گاهی قهر میکردم ولی الان خیلی پشیمونم کاش لذت و خوشی های زندگیمو با حساسیت بیجا و بچگی هام تلخ نمی‌کردم. به نظرم ناز کردن مال الان نیست زن باید بدونه کجا ناز کنه و کجا درک کنه الان باید ایشونو‌درک کنی.درضمن میتونی سورپرایزی بری پیشش خیلی هم خوبه.