2777
2789
عنوان

کار درستیه با همسرم قهر کنم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 57 پست
اون بیچاره به حد کافی خسته میشه دیگه، برا شماها زحمت میکشه در راه دور و ساعت کاری طولانی و خسته و تن ...

پس بیخود می‌کنه میگه دلم تنگ شد واست 

اگه واقعا دلش تنگ بود یه روز بیخوابی میکشید میومد دیدنم

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس انقد بهم نگه دوست دارم عاشقتموقتی بهم میگه دلتنگتم اما نمیتونه تو عمل نشون بده همه چیزش بدرد خودش ...

عزیزم دقیقا دوستت داره که بخاطر کارش رفته یه شهر دیگه از ۷ صبح تا ده شب کار میکنه

پس کی بخوابه و استراحت کنه. 

چجودی رفاهتو تامین کنه

الهی به امید خودت...  
پس بیخود می‌کنه میگه دلم تنگ شد واست اگه واقعا دلش تنگ بود یه روز بیخوابی میکشید میومد دیدنم

چقد عصبانی هستی، بابا حتما که دلش تنگ شده، اما واقعا ساعت کار طولانی فقط و فقط نیاز به استراحت و خاب داره مگر اینکه یک روز مرخصی بگیره یا روزای تعطیل بیاد خونه 

ببین مردها منطقی هستن و منطقشون به عاطفه شون می چربه.

مطمئن باش اگه جاتون برعکس بود و تو جای دیگه بودی شوهرت بهت میگفت نیا ،برا چی میای ،خسته و بی خواب میشی

ازش ناراحت نشو 

اگه برادرت بود برا زنش پا می شد می اومد تو خودت چی میگفتی ؟ میگفتی چرا برا چند ساعت پا میشه میاد،خطرناکه،خسته میشه

گاهی عواطفت رو کنترل کن 

دید و دنیای مردها و زنها متفاوته

خدایا،مهربانا! حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد.پسر قشنگم برای همیشه از پیشم رفت برا حال خرابم دعا کنید

دوست داشتن تو هم الکیه ک ذره ای درکش نمیکنی 

من بودم خودم میگفتم بمون نیا 

ی وقت خدانکرده تصادف میکنه باخستگیش

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

عزیزم دقیقا دوستت داره که بخاطر کارش رفته یه شهر دیگه از ۷ صبح تا ده شب کار میکنهپس کی بخوابه و استر ...

خسته شدم بخدا😭😭به امام حسین قسم خسته شدم از دوری و دلتنگی😭ولی اون هیچی 

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️