2777
2789

نه اس ام اس برداشت از این حسابم 

نه نشستن پول تو این حسابم 

خیلی نگرانم💔اول فکر کردم اشتباه کردم 

صد بار شماره کارتمو چک کردم 

موجودی بگیر مشخصه که کم شده یا نه ...شماره شبا رو چک کن و اسم و فامیل صاحب شبا میاد در ضمن معمولا یه ...

اسم و فامیلم درسته شماره کارتمم درست زدم به امام حسین 

اما تو برنامش که میرم شماره شبا مقصد با مال من متفاوته😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موجودی بگیر مشخصه که کم شده یا نه ...شماره شبا رو چک کن و اسم و فامیل صاحب شبا میاد در ضمن معمولا یه ...

توروخدا بگو چرا اینجوریه 

من از شماره کارتم مطمئنم 

اسمم و فامیلم درسته اما بقیه اطلاعاتش انگار فرق داره 

تازه اس ام اسشم کلا نیومده

اسم و فامیلم درسته شماره کارتمم درست زدم به امام حسین اما تو برنامش که میرم شماره شبا مقصد با مال من ...

شماره کارت چه ربطی داره برای مقصد باید شبا بزنی شبا که زدی بعد اسم و فامیلی که قراره براش شبا کنی رو چک کن بعدش تایید میدی ...نگران نباش اگه شبا و اسم و فامیل درسته تا فردا برات میشینه به حساب تقریبا یه روز طول میکشه

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

شماره کارت چه ربطی داره برای مقصد باید شبا بزنی شبا که زدی بعد اسم و فامیلی که قراره براش شبا کنی رو ...

بابا من کلا ۷تومن زدم 

اصلا کاری به شبا کردن نداشتم 

داشتم کارت به کارت میکردم 

از یه کارتم به کارت دیگم 

شماره کارتمو زدم 

اسمم اورد منم تاییدو زدم

بابا من کلا ۷تومن زدم اصلا کاری به شبا کردن نداشتم داشتم کارت به کارت میکردم از یه کارتم به کارت دیگ ...

پس اگه هفت تومن زدی شبا هم نبوده فقط کارت به کارت بوده باید سریع میومد به حساب مقصد دو احتمال داره ...یا کم نشده از حساب مبدا که با چک کردن موجودی میفهمی یا اشتباهی برا کارت دیگه فرستادی 

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن