2777
2789

میخوام چاق شم چاره ای ندارم ولی نمیدونم جواب میده یانه

تو چندماه جواب میده؟

خواب آوریش تاکی میمونه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همون هفته اول متوجه تغییرات میشی چون شکمت ورم می‌کنه 

عصبی می‌کنه ب شدت 

حافظه رو‌ ضعیف می‌کنه ک جبران ناپذیره 

سلولیت میاره 

قطعش کنی فسسسس لاغر میشی و تیره 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

ببخشید جواب دادم.

ببینید اشتها زیاد میکنه. و یه جورایی آب میره زیر پوست

شاید تجویز بشکنن اما بعیده جالب باشه.

با ورزش و رژیم تغذیه خوب  خیلی بیشتر از این قرص ارزش داره واندام طبیعی روی فرم میاد.

با کسی مشورت بکن ک ارزش داشته باشه نه کوچه بازار.

🙏موفق باشید

کاربری مرد🙏کیا ۳۶۵ سابق...                    ali365365kia@gmail      https://rubika.ir/Irann1919

اره ولی اون یه هفته خیلی سخته یعنی عین این معتادا همش چرت میزنی هیچکار تمرکزی نمیتونی انجام بدی اصلا یه وضع داغون.من از ۵۵ شدم ۶۰.البته قبلش ۶۰ بودم یه مشکلی داشتم  خیلی رو روحیه و وزنم تاثیر بدگذاشته بود بعدم دیگه استفاده نکردم .توهم اگه دیدی حالت تهوع داری نخور ممکنه بهت نسازه 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
اره ولی اون یه هفته خیلی سخته یعنی عین این معتادا همش چرت میزنی هیچکار تمرکزی نمیتونی انجام بدی اصلا ...

مرسی عزیزم

توچند وقت اون ۵کیلو رو اضافه کردی؟

برگشت نداشت؟

میدونی قرصا رو خریدم ولی یکی گفت هورمونا رو بهم میریزه نمیدونم چیکار کنم،شما مشکلی برات پیش نیومد یعنی عوارضی نداشت؟

برو باشگاه درست حسابی چاق شو اینجوری چاق شدن جدا از ضرری ک سیپرو هپتادین دارههمش میشه چربی و قشنگی ن ...

من باشگاه میرم چرا چاق نمیشم😂

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
اره ولی اون یه هفته خیلی سخته یعنی عین این معتادا همش چرت میزنی هیچکار تمرکزی نمیتونی انجام بدی اصلا ...

ولی برگشت داره برای شما نداشت ؟

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

باعوارض دیگش کار ندارم ولی این قرص به شدت سرطانزاست، اصلا سراغش نرو.

همزمان هم برو دکتر تعذیه، هم باشگاه...خیلی قسنگتر چاق میشی و روفرم میای

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟