2777
2789
عنوان

پریود عجیب غریب

119 بازدید | 11 پست

دوستان یکم شرایط پیچیده هست ولی خب ممنون میشم اگه میتونید کمکم کنید🥲

سه ماه متفورمین و سیپروترون کامپاند مصرف میکردم برای تنبلی تخمدان از اردیبهشت قطعش کردم و خرداد دو دفعه پریود شدم یه بار با خونریزی خیلی کم یه بار با زیاد و تیر اصلا پریود نشدم

الان حدودا ۱۰ روزه دارم اصلاح سبک میکنم برنج و نون کم میخورم سردی خیلی کم میخورم حدود ۱۰ روزه سیاه دونه و عسل میخورم و دمنوشای گرم و پنج شبم دمنوش بو مادران خوردم و ورزشم میکنم  سه روز معذرت میخوام ترشحات خونی داشتم و دوروزه یکم بیشتر شدن و خیلی تیره رنگ من همیشه پریود با خونریزی زیاد داشتم الان این پریوده؟میدونین علتش چیه؟ نشونه ی خوبیه یا بد🥲

فکرکنم تنبلی تخمدان داری هیچی دیگه حالا مگه درمان میشه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بعد چهل سال سن هنوز با تنبلی درگیرم مخصوصاً فصل بهار که شروع میشه پریودیم بهم میریزه نا منظم میشه یه بار شدید تر میشه یه بار طولانی تر  دفعه قبل ده روزه شد و خونریزی خیلی کم در صورتی که همیشه هفت روزست و چند روز اول خونریزی شدید دارم

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
اقدام کردین واسه درمان و اینا؟

اوایل که پونزده شونزده ساله بودم چون پریود میشدم پاک نمی‌شدم تا دارو مصرف نمی‌کردم خیلی دکتر رفتم و هورمون و آخرش با قرص ال دی تنظیم میشد ولی دیگه بعد ازدواج پاک میشدم دیگه دکتر نرفتم برای بچه دار شدن هم یکی دوبار رفتم ولی با دارو باردار نشدم طبیعی باردار شدم  الان هم همش تا منظمه چون دیگه بچه نمی‌خوام برام مهم نیست 

اوایل که پونزده شونزده ساله بودم چون پریود میشدم پاک نمی‌شدم تا دارو مصرف نمی‌کردم خیلی دکتر رفتم و ...

من بچه نمیخام اصلا ولی خوب تنبلی تخمدان چاق میکنه ریزش مو میاره صورت جوش میزنه وموهای زائد درمیاد ناخن هام میشکنه اعصابم و روان بهم میریزه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
اوایل که پونزده شونزده ساله بودم چون پریود میشدم پاک نمی‌شدم تا دارو مصرف نمی‌کردم خیلی دکتر رفتم و ...

منم از همون موقع اوایل اینقد خون ریزی داشتم که از زندگی سیر میشدم الانم که فقط 2روز پریود میشم اونم بایه عالمه رژیم و رعایت

من بچه نمیخام اصلا ولی خوب تنبلی تخمدان چاق میکنه ریزش مو میاره صورت جوش میزنه وموهای زائد درمیاد نا ...

من خدا رو شکر چاق نیستم ولی بقیه موارد رو دارم مخصوصاً موی زائد خیلی آزار دهنده است

منم از همون موقع اوایل اینقد خون ریزی داشتم که از زندگی سیر میشدم الانم که فقط 2روز پریود میشم اونم ...

چند سالته من الان هم خونریزی زیاد دارم چند روز اول ولی اوایل که سنم کم بود خیلی شدید بود که بدنم ضعف میکرد

چند سالته من الان هم خونریزی زیاد دارم چند روز اول ولی اوایل که سنم کم بود خیلی شدید بود که بدنم ضعف ...

الان 33سالمه ازاول اول تنبلی تخمدان داشتم