2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 69 پست

اولا که حق با شماست عزیزم 

ثانیا چرا باید حتما با کسی برید مسافرت 

من اصلا مسافرت گروهی رو دوست ندارم و بهم خوش نمیگذره 

به نظرم اصلا قبول نکن حداقل با دوتا ماشین برید 

البته من دوست ندارم غیر از خودم و پسرم و شوهرم کسی تو ماشینمون  باشه  البته تو مسافت‌های  طولانی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم ۲۰۶ داریم .عقب جای سه نفر تپل با یه آدم مریض رو نداره.مادرشوهر باید بره جلو.بقیه عقب باشید به ...

نه عزیزم برادرشوهرم جای خانمش و جلو تعیین کرده گفته چون زنم چاقه بقیه اذیت میشن زنم بره جلو بشینه منم گفتم من راضی نیستم زن اون اذیت بشه اگه قراره مادرت جلو نشینه مگه من چمه خودم جلو میشینم

دیوانه هستن یکی از یکی دیوانه‌تر میگن جا میشهمیگم حداقل پارس پسرداییت و بگیر اون یکم بزرگتره میگه دا ...

کدوم شهر هستید؟تا مشهد چند ساعت راه هست؟دونفر حداقل با اتو بوس بیان،اونجا به شما ملحق بشن

اگر همسرت قبول نکرد کلا قید این سفر بزن

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
نه عزیزم برادرشوهرم جای خانمش و جلو تعیین کرده گفته چون زنم چاقه بقیه اذیت میشن زنم بره جلو بشینه من ...

چی بگم.فکر کنم اینطوری کلا جا نشید.

ببینید همسرتون نمیتونه ماشین بزرگتر قرض کنه از دوستش مثل پژو پارس.با ۲۰۶ هم جای توش کمه هم صندوق هم کم جا داره

موافقم ولی با زبون خوش بهش بگو که سرش دعوا نکنید بهش بگو بزار پاییز بریم هوا خنکه خیلی میچسبه بعدشم ...

عزیزم درست میگی ولی خداشاهده شوهر من حرف با زبون خوش تو گوشش نمیره اصلاااا خیلی مودبانه گفتم منطقی با دلیل اصلا قبول نمیکنه از طرفی الان ۷ ساله ازدواج کردم هیچ مسافرتی بدون مادر و برادرش نمیاااد میگه حتما اوناهم باید باشن منم مشکلی با حضورشون ندارم ولی خب اخه با یه ماشین اونم ۲۰۶ له میشیییمممم

اولا که حق با شماست عزیزم ثانیا چرا باید حتما با کسی برید مسافرت من اصلا مسافرت گروهی رو دوست ندارم ...

اخه شوهر من بدون برادر و مادرش مسافرت نمیاد کلاااا

از اول هم قرار بود دوتا ماشین باشیم که فقط مادرشوهرم با ما باشه منم مشکلی نداشتم استقبال هم کردم الان ماشین برادرشوهرم مشکل پیدا کرده یه ماشین هستیم واقعا غیرقابل باوره این تعداد ادم با یه ماشین

عزیزم درست میگی ولی خداشاهده شوهر من حرف با زبون خوش تو گوشش نمیره اصلاااا خیلی مودبانه گفتم منطقی ب ...

خدایی کارش خیلی زشته 

یعنی چی خانوادشو میاره😐😐 شاید بخای باهاش تنها باشی 

یکاری کن نری  

یکم فکر نمیکنه این ادم 

‌سلام گشنمه خدافظ.

استارتر تازه ساک و چمدون هم دارید،اونا رو کجا جا بدید؟اینهمه آدم، با اون همه ساک و چمدون،چهارچرخ ماشین از هم در میره

ببخشید از تصورش خنده م میگیره

کدوم شهر هستید؟تا مشهد چند ساعت راه هست؟دونفر حداقل با اتو بوس بیان،اونجا به شما ملحق بشناگر همسرت ق ...

ما شیرازیم عزیزم حداقل ۱۴ ساعت و راه هست بااحتساب استراحت و نماز وناهار....نمیان همشون میگن الا و بلا بااین ماشین

منم کلا قید سفر و زدم گفتم نمیام

چی بگم.فکر کنم اینطوری کلا جا نشید.ببینید همسرتون نمیتونه ماشین بزرگتر قرض کنه از دوستش مثل پژو پارس ...

منم گفتم پسرداییت پارس داره بگیر پسر خوبی هم هست ماشینش و میده ولی میگه داداشم گفته نه نگیریا باهمین ۲۰۶ میریم منم گفتم بسلامت برید

ما شیرازیم عزیزم حداقل ۱۴ ساعت و راه هست بااحتساب استراحت و نماز وناهار....نمیان همشون میگن الا و بل ...

یاعلی،خیلی راه زیاده،کار خوبی میکنی،کلا نرو

استارتر تازه ساک و چمدون هم دارید،اونا رو کجا جا بدید؟اینهمه آدم، با اون همه ساک و چمدون،چهارچرخ ماش ...

باید هم خنده‌ات بگیره😂 ببین مسافرت قبلی هم قرار شد برادرشوهرمینا با ما بیان خواهرشوهرمینا هم بیان با دوستشون خلاصه سه تا ماشین شدیم برادرشوهرم با ماشین ما میخواستن بیان که من و خانمش و بچش عقب برادرشوهرم جلو بشینه شوهرم به من گفت چمدون نیار به داداشمم گفتم ساک بردارن ک صندوق عقب جای دوتا چمدون نیست با بدبختی لباس کم برداشتم و اینا دوتا ساک کوچیک برداشتم روز رفتن دیدم جاریم با یه چمدون بزرررگ اومد تا منو دید خندید گفت عزیزممم چمدون نداشتی؟ چرا ساک اوردی؟ اصلا مغزم قفل کرد هییچی نتونستم بگم

نگو این به من دروغ گفته تا جای چمدون داداشش بشههه!!!

امسالم لابد همینه 

منم گفتم نمیام تمام