2777
2789
عنوان

رتبه اول کنکور تجربی امسال

411 بازدید | 40 پست

مادرش پزشک مغز و اعصاب 

پدرش متخصص پاتولوژی 

خب معلوم بچه شون باهوش همه امکانات هم فراهم

واقعا راست میگن زاده پزشک پزشک می شود 

ی همچین چیزی،😂

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیگه با فهم و با شعور و پولدار تمام امکانات فراهم براش 

مثل مامان بابای من نیستن که عین بچه های دوساله جنگ و دعوا 

به خدا دیروز دعوا کردن اومدن به من میگن کدوممون مقصریم 

یاد این بچه های دوساله میفتم 

خدا منو کجا انداخته فقط

مثل ما عشایر نبوده بفهمه سختی یعنی چی

ببخشیدا شماهم سهمیه میگیرین

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
کلا ۹۹٪ رتبه برترا بچه پولدارن و بهترین مدرسه رو میرن تو دانشگاهم که میان آیفون و آیپد و مک بوک و ای ...

رتبه زیر ۵۰۰ هم رتبه برتر محسوب میشه؟

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

کلا ۹۹٪ رتبه برترا بچه پولدارن و بهترین مدرسه رو میرن تو دانشگاهم که میان آیفون و آیپد و مک بوک و ای ...

بعد میگن پول مهم نیس

خوشبختی نمیاره از این چرت و پرت ها 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست