2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زود پز ندارم

لوبیا رو میشورم میریزم تو قابلمه دوتا جوش خورد خاموشش میکنم دوباره یه ساعت دیگه روشن میکنم زیرشو۲ساعت قشنگ میپزه

نخود رو ۲۴ ساعت قبل خیس میکنم.بعد می ریزم تو قابلمه ۳ ساعتی بپزه نرررم میشه

در ضمن حبوبات حتما باید با آب تصفیه بپزه و خیس بخوره

همیشه همین روش رو استفاده میکنم

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

بخرم یعنی؟؟نمیترکن؟خدا می‌دونه الان چند تومن شده

ببین من درش رو که میبندم ( از فروشنده راه درست بستن درش رو خوب یاد بگیر) بعد روی حرارت یکم زیاد میزارم تا به جوش بیاد مواد توی زودپز. بعد که سوپاپش بالا اومد.یعنی توی زودپز بخار جمع شده و باید زیرش رو کم کنی. دیگه با بخار داخلش میپزه

اره دقیقا چون از شب میذارم از همون اول کم میکنم

اره حدس زدم.. این سری بزار جوش بیاد چنتا جوش هم بخوره بعد کم کن.. اگه بازم مشکلت حل نشد اشکال از نوع حبوباتته

سلام. ممنون میشم تو پیج زعفران قاینات و ادویه من عضو بشین. در صورت نارضایتی ضمانت برگشت محصول هم دارم. adviyeh_sara@

من بخاطر اینکه حشره نزنه میذارم یخچال امکانش هست بخاطر این باشه؟؟؟

من مادذم میزاره روی گاز یع ساعت بپزن بعد گازو خاموش میکنه میزاره همپنجور بمونن تو گرمای خودشون میپزن انقدر نرم میشن که نگو امتحان کن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اسی میذاری رو گاز شب تا صبح اب میجوشه؟؟؟؟فکر کنم انقدر کم میکنی که اصلا نمیجوشه اب فقط گرم میمونه

اره از شب میذارم 

نه دیگه میجوشه 

شب هم خواب درستی ندارم از ترس نسوزه 

خیلی گاز مصرف میشه 

خودمم بچه کوچیک دارم 

دوست دارم غذا برام زود خاطر شه 

نه اینکه بیاری سر سفره قرچ قزچ کنه 

بخرم یعنی؟؟نمیترکن؟خدا می‌دونه الان چند تومن شده

نه بابا استانداردش رو بخر . موقع پخت هم کامل پرش نکن تا نصفه اش آب بریز.

البته یه چیزایی مثل ماش عدس و یا شنیدم بعضیا حتی برنج رو میریزن! این کارا خطرناکه له میشن سوپاپشو میبندن که ممکنه بترکه.

رعایت کنی اصلا خطرناک نیست من ۱۷ ساله که حتی مرغ هم تو زودپز میپزم نه وقت دارم نه حوصله که سه چهار ساعت صرف غذا پختن کنم.

.
زود پز ندارملوبیا رو میشورم میریزم تو قابلمه دوتا جوش خورد خاموشش میکنم دوباره یه ساعت دیگه روشن میک ...

مادر منم همینکارو میکنه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗