2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 69 پست
باید هم خنده‌ات بگیره😂 ببین مسافرت قبلی هم قرار شد برادرشوهرمینا با ما بیان خواهرشوهرمینا هم بیان ب ...

کار خوبی میکنی،نرو!!این که مسافرت نیست!همه ش درد سر و سختی

آدم میره مسافرت بهش خوش بگذره،تو با این شرایط بری بیای یه هفته میفتی خونه از بس کوفته و داغون میشی

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

پلیس نمیزاره بااینهمه مسافرتوپژو۲۰۷توجاده برید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه شوهر من بدون برادر و مادرش مسافرت نمیاد کلاااااز اول هم قرار بود دوتا ماشین باشیم که فقط مادرشوه ...

وقتی اینجوریه با همونا بره مسافرت الویت باید شما ودخترش باشه براش 

اینجوری انگار داره  شمارو مسافرت با اعمال شاقه  میبره 

کار خوبی میکنی،نرو!!این که مسافرت نیست!همه ش درد سر و سختیآدم میره مسافرت بهش خوش بگذره،تو با این شر ...

بخدا دوسال پیش رفتیم همین مسافرتی که برات تعریف کردم روزی که برگشتیم مامانم ترسید منو که دید تا زیر چشمام کبود شده بود از خستگی و اعصاب خوردی....

وقتی اینجوریه با همونا بره مسافرت الویت باید شما ودخترش باشه براش اینجوری انگار داره شمارو مسافرت ب ...

حق میگی واقعا

منم گفتم راضیم با همونا برو

پارسال هم اربعین با برادراش و خواهراش رفتن هرچی اصرار کرد من نرفتم وقتی برگشت پدرشون دراومده بود گفتم بهتر که من نیومدم امسالم همینه

دیوانه هستن یکی از یکی دیوانه‌تر میگن جا میشهمیگم حداقل پارس پسرداییت و بگیر اون یکم بزرگتره میگه دا ...

اره ماشین قرضی گرفتن خیلی بده. راهتون تا مشهد چندساعته؟

برگشتنا برادرشوهرت با اتوبوس بیاد لااقل

خب از اول مگ قرار نبود با همین تعداد و همین ماشین برید چرا اوکی دادی

نه عزیزم اول قرار بود همین تعداد با دوتا ماشین باشیم

الان ماشین برادرشوهرم مشکل پیدا کرده همه میخوان با یه ماشین برن

خب از اول مگ قرار نبود با همین تعداد و همین ماشین برید چرا اوکی دادی

نه عزیزم اول قرار بود همین تعداد با دوتا ماشین باشیم

الان ماشین برادرشوهرم مشکل پیدا کرده همه میخوان با یه ماشین برن....

اره ماشین قرضی گرفتن خیلی بده. راهتون تا مشهد چندساعته؟برگشتنا برادرشوهرت با اتوبوس بیاد لااقل

حداقل ۱۴ ساعته شایدم بیشتر

برنمیگرده یعنی شوهرم نمیذاره میگه همه باید باهم باشیم تا خوش بگذره

منم دوتا بچه دارم قبلا میرفتیم مسافرت خواهر و مادرش می بردیم الان نمی تونم ببرمشون.سری قبل صندلی بچه رو باز کردیم تا جا شد نشستن.مجبوریم بچه هلرو بغل کنیم.خواهرش بچه بغل نمی کنه میخوابه تو راه.شوهرم مجبوری پسرم بغل کرده بود نمی دونی چقد استرس کشیدم و اذیت شدم تا رسیدیم.تصمیم گرفتم دیگه هیچ جا نبرمشون.صندلی بچه رو هم دیگه جدا نمی کنم به ما چه اصلا باید بفهمن ما شرایطمون فرق کرده 

عزیزم وقتی برادر شوهرت وسیله نداره یا باید با اتوبوس بیاد یا قطار دوتا آدم بالغ وبزرگ چرااینقدر آویزون هستن حالا مادر فرق میکنه قضیه اش باید همه جوره هواش روداشت

می شود نیمه شبی گوشه بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی