2777
2789
عنوان

بیاید بگید حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 69 پست
اصلا قبول نکن اینطوری سفر بری به خدا آدم میمونه بعضی ها چی توسرشون میگذره خوب آدم حسابی امسال ماشین ...

این حرف و باید به شوهرم یکی بفهمونه بگه ادم حسابی تو که نمیتونی بدون داداشت بری اونم ماشین نداره کلا امسال و کنسل کن یا بذار بعد که ماشینش درست شد....

متوجه نیستن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه به جان بچم جدی میگن😂اصلا ادم نیستن

بیخیال اسی بذار برن بمون خونت با بچت کیف کنید تواین هوای گرم ۷نفر ادم بچپن تویه ماشین برن مسافرتی که روزی یه وعده غذا بخورن 😐بگو قصدتون از سفر گرفتن انتقام از خودتونه؟ دارید بخاطر چی خودتونو تنبیه میکنید😂

می دونی تقصیر شوهرت هم زیاد نیست معلومه آدم احساسی وابسته ای هست موندم اون جاریت چرا عقل نداره اویزو ...

دقیییقا گل گفتی خیلی وابسته و احساسیه 

جاریم که کلا ببخشید یه کم خورده شیشه داره جای خودش و صندلی جلو تعیین کرده رااااحت....

بقیه هم به درک

بیخیال اسی بذار برن بمون خونت با بچت کیف کنید تواین هوای گرم ۷نفر ادم بچپن تویه ماشین برن مسافرتی که ...

😂😂😂😂خیلی خوب گفتی

نه واقعا بااین شرایط نمیرم

اینا دارن خودشونو زجر میدن

😂😂😂😂خیلی خوب گفتینه واقعا بااین شرایط نمیرماینا دارن خودشونو زجر میدن

ایشالله که با تدبیر و کاربلدی برادرشوهر حسابی به همه خوش میگذره😐فقط اسی قبل رفتن مطمئن شو شوهرت اندازه خودشو مادرش پول داشته باش شما نباشی تمام مخارج میوفته گردنش

بخدا دوسال پیش رفتیم همین مسافرتی که برات تعریف کردم روزی که برگشتیم مامانم ترسید منو که دید تا زیر ...

پس بهترین و راحت‌ترین جا برای خودت و بچه ت خونه س،بذار خودش بره،سخت بهش بگذره و برگرده

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....