2777
2789
عنوان

رابطه داشتن با پسر بالای سی سال😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2478 بازدید | 121 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادما همیشه نمیتونن دراختیار طرف باشن بخاطر صب بخیری امروزیا کات میکنن والا

همیشه نگفتم در اختیار باشن ولی جای سر جواب دادن میتونه گرم و با محبت جواب بده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

هوم؟

یعنی چجوری میشه؟ یه توضیح مختصر میدی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

موشغالهههه خخخخ

اسم کاربری خودتو ببین بیشتر بخند

یعنی چجوری میشه؟ یه توضیح مختصر میدی؟

منظور اینه ک صرفا هرکی باکره هست ادم سالم وباحیایی نیست

ممکنه هزار جور دیگ کارکرده باشه ولی اونو سالم نگه داشته باشه

وممکنه خیلیا ی رابطه اشتباه تجاوز و….از دست داده باشن و خیلیم پاک وباحیا باشن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
هوم؟

میگم امضات واقعا عجیبه پرده رو معمولا دخترای با حیا دارن ودختری پرده نداره با حیا نیس از نظر من

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

منظور اینه ک صرفا هرکی باکره هست ادم سالم وباحیایی نیستممکنه هزار جور دیگ کارکرده باشه ولی اونو سالم ...

اها متوجه شدم درسته این 

میگم امضات واقعا عجیبه پرده رو معمولا دخترای با حیا دارن ودختری پرده نداره با حیا نیس از نظر من

نظر شماهم محترم

ولی صرفا داشتنش نشونه باحیایی نیست خیلیا دارن ولی…

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉