2777
2789
عنوان

رابطه داشتن با پسر بالای سی سال😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2471 بازدید | 121 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس ترک کنید جای اینکه هی با تاپیک زدن و جوک ساختن و این حرفا جا میندازین که عاره بالای سی سال طبعییه ...

بابا یه تاپیک فان بود 

سختش نکن

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

رل یا عشق ؟؟؟؟

بحساب عشقمه نمیدونم بخدا هی زبون بازی کرد ک دوست دارم  تو عمل نه  اما جلو نمیاد  بخاطر همین باورش ندارم   چ انتظاری دیگ از دختر میشه داشت ک حتما باید متعهد باشه  من دنبال ازدواجم اون ن 

طلب عاقبت بخیری رو وخ بودنه آیااااااا؟😂

عاره خیلی وقتی پا میشی با کلی ذوق و شوق پیام میدی صبحت بخیر طرف مثل گلابی پژمرده جواب بده رو مخ نیس؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

وای چق بدم میادهی عشقم نفسم میگن چ کاریه دربست باید شبانه روز حرف بزنی نون اب نمیشه والا

منم ،،،

فکر کردم من مشکل دارم 

بحساب عشقمه نمیدونم بخدا هی زبون بازی کرد ک دوست دارم تو عمل نه اما جلو نمیاد بخاطر همین باورش ند ...

تکلیفتونا روشن کنید با هم 

فکر کنم خدافظیکنید بهتره 

عاره خیلی وقتی پا میشی با کلی ذوق و شوق پیام میدی صبحت بخیر طرف مثل گلابی پژمرده جواب بده رو مخ نیس؟

هست

منم ،،،فکر کردم من مشکل دارم

والا من اصلا ب این چیزا فکرنمیکنم  ادمه دیگ بعضی وقتا حوصلع نداری   من  رل داشتم هی میگفت بگو دوسم داری دقیقه ای یکبار  گفتم بشوت بابا  برو منچ بازی کن   فکر کردن زندگی ب چهارتا حرفه   

هست

پس رو مخ نباش و با فان و این حرفا توجیه نکن چون رو مخ تره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

پسر سن بالا خیلی خوبه حداقل پختست عاقله بچه بازی در نمیاره تازه ۳۰ ب بالا زیادم بالانیس 

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...