2777
2789
عنوان

رابطه داشتن با پسر بالای سی سال😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2529 بازدید | 121 پست
نظر شماهم محترمولی صرفا داشتنش نشونه باحیایی نیست خیلیا دارن ولی…

اما نداشتن هم باعث با حیایی نیس

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما نداشتن هم باعث با حیایی نیس

اصلا ربطی نداره عزیزم 

بیشتر ازاین نمیتونم توتاپیک ی اقا توضیح بدم بیخیال

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
پسر سن بالا خیلی خوبه حداقل پختست عاقله بچه بازی در نمیاره تازه ۳۰ ب بالا زیادم بالانیس

افرین دقیقا

من خودم نامزدم سیو پنج سالشه خیلی درک و فهمش بالاس وقتی میره تو یه جمعی سرم بالاس چون میدونم به همه احترام میزاره و میدونه چه حرفیو کی بزنه

در حالی که قبلا یه رل داشتم همسن خودم بود بیستو دوسالش بود یه گاو به تمام معنا بود منم باخودش روانی کرد ولی خداروشکر خدا از سر راهم بردش کنار

والا من اصلا ب این چیزا فکرنمیکنم ادمه دیگ بعضی وقتا حوصلع نداری من رل داشتم هی میگفت بگو دوسم د ...

شما منی یا من شمام😂😂😂

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

پسر سن بالا خیلی خوبه حداقل پختست عاقله بچه بازی در نمیاره تازه ۳۰ ب بالا زیادم بالانیس

درسته

پسرهای ۳۰ ساله الان دهه هفتادی هستن

گوگولی مگولی و بچه‌ان

ولی موقعی که ما ۱۸ و۱۹ بودیم یه پسر ۳۰ ساله بهمون پیشنهاد میداد اون یه دهه پنجاهی اندوهگین و افسرده بود واقعاً😂😂

پسرهای ۳۰ ساله الان دهه هفتادی هستنگوگولی مگولی و بچه‌انولی موقعی که ما ۱۸ و۱۹ بودیم یه پسر ۳۰ ساله ...

حق 😂😂😂