2777
2789
عنوان

چقد دوران عقد مضخرف و خسته کنندست

241 بازدید | 20 پست

همه حق دخالت میدن به خودشون

مال همیم ولی از هم دوریم

والا ما قراره با سختی پول بذاریم رو هم دوتایی داریم کار میکنم که یه خونه بخریم

چند روز پیش رفته بودم خونشون مامان باباش میگفتن خونه پایین شهر نخرید رهن کنید ی جای خوب تا بایابزرگت سال دیگه ارث بده خونه بخریم براتون

حالاجالب اینه  با بابابزرگش س ساله قهرن و چندین ساله منتظرن بابابزرگه پول بده😀

خودشون هیچچچچی جمع نکردن برا یدونه بچشون فقط منتظرن از سه جا پول برسه

نشستن بمیره بعد پول بهشون برسه باباش سی سال هنوز هیچی ندارم میخواد ماام عین خودش بدبخت کنه

ولی ما کار خودمونمو‌ میکنیم منم قرارع طلا بفروشم

هر چی این مدت کار کردم بذاریم رو هم س ماه بلوکه کنیم وام بگیریم هر جور شده می‌خریم...مامانش می‌گفت اونجا خونه هاش 15سال ساخته سوسک داره ی جای خوب رهن کنید

چون من تو مهریه م س دنگ خونس می‌ترسه ما خونه بخریم

ولی ما کار خودمونو میکنیم چون الان پول دستمونه بعدا نیست..

میخواد ناراحت بشن می‌خوان نشن

نظر شما چیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصمیمتون منطقیه و عاقلانه هست چون روز به روز داره اجاره و رهن خونه میره بالا 

هر چقدر طلا و پول از خودت گذاشتی وسط به ازای همون خونه به نامت کنه

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

بعدم هنوز اول زندگیتونه میتونید حالا هر جا در توانتون بود بخرید بعدا خونه رو اگه دوست نداشتید عوض کنید

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

زن با سیاست فقط خودت ابجی ولی اتفاقا دوران عقد خیلی به نظر من برام خوب بود هم خونه ننه باباتی هم شوهر داری من که دوست داشتم البته من 20 سال پیش 2 سال عقد بودم بعد رفتم سر خونه زندگیم راستی یه نظر راجب تاپینگ اخرم بده دو روز بیشتر وقت ندارم انتخاب کنم 

زن با سیاست فقط خودت ابجی ولی اتفاقا دوران عقد خیلی به نظر من برام خوب بود هم خونه ننه باباتی هم شوه ...

مثه چی کار کنی.  طلا پس انداز استرس ک خونه بخری

سیاست رو دختری داره که با پسر خونه داره ازدواج میکنه. نه استرس خونه خریدن داره نه زحمت کار و پس انداز

بعدم هنوز اول زندگیتونه میتونید حالا هر جا در توانتون بود بخرید بعدا خونه رو اگه دوست نداشتید عوض کن ...

دقیقا 

خودشون عقل ندارن می‌خوان ما هم به حرفشون گوش کنیم بشیم عین خودشون 

مثه چی کار کنی. طلا پس انداز استرس ک خونه بخریسیاست رو دختری داره که با پسر خونه داره ازدواج میکنه. ...

ابجی اشتباه نکن همیشه اون که از اول خونه داره خوب نیست یا وضع مالیش خوبه مهم اخلاقه و اینکه بهم بخورین من 18 ساله باهم زندگی میکنیم 5 سال اجاره نشین بودیم بعد خونه خریدیم