2777
2789

رو بیارم وسط زندگی مشترک هزینه کنم، وظیفه مرد هستش که بره کار کنه و خرجی بده و از این نوع صحبت ها.

خوب شما که پول داری و این همه پول واست مهمه خوب چه لزومی داره ازدواج می‌کنی که درگیر این مسائل بشی.

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

اگر اون آقا به حق و حقوق برابر واقف باشه

کارای خونه رو هم انجام بده

خانم هم از درآمدش هزینه میکنه. بازم نه به اندازه آقا. چون هیچجوره طبق قانون نمیشه حقوق کاملا برابر داشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

کلا اینجا خیلی از کاربر ها با افراط یا تفریط زیاد نظر میدن 

زندگی در اصل یک مسیر کوهنوردی که دو نفر با طناب بهم وصل هستند باید علاوه به مسیر به همراه مون هم حواس مون باشه

زندگی صحنه مبارزه نیست که بخوایم رقیب حذف کنیم 

اگر اون آقا به حق و حقوق برابر واقف باشهکارای خونه رو هم انجام بدهخانم هم از درآمدش هزینه میکنه. باز ...

خوب چیزی که مشخصه هیچ وقت اینجوری نیست تو کشور ما پس کسی که انقدر نگران این چیزاس نباید ازدواج کنه

سلام کلا اینجا خیلی از کاربر ها با افراط یا تفریط زیاد نظر میدن زندگی در اصل یک مسیر کوهنوردی که دو ...

بله، من نمیگم چی درسته چی غلط، فقط میگم اجبارمون نکردن ازدواج کنیم که .

خوب چیزی که مشخصه هیچ وقت اینجوری نیست تو کشور ما پس کسی که انقدر نگران این چیزاس نباید ازدواج کنه

چیزی که مشخصه اطلاعات شما پایین و ناچیزه

و بسیار خودخواهی که حاضر نیستی کار خونه انجام بدی. انتظار داری زن خدمتکار تمام وقتت باشه تازه در کمال نمیدونم اسمشو چی بگذارم دنبال این هستی که درآمدشو خرجتون کنه!

اطرافیان من همه اینجور هستند که گفتم. به جز شاید پنج شش مورد. و اطرافیان من کم نیستند یک فامیل با ۴۴ نوه که همه ازدواج کردند و محل کار با ۲۵ پرسونل متاهل

چیزی که مشخصه اطلاعات شما پایین و ناچیزهو بسیار خودخواهی که حاضر نیستی کار خونه انجام بدی. انتظار دا ...

من نیازی ندارم درآمد کسی رو خرج خودم کنم. کلا صحبت من اینه که انگار دارن معامله میکنن آدم اصلا حس نمیکنه زندگی مشترکه

خدا نسل این مردا رو از رو زمین برداره حالم بهم خورد خیلی لجن هستید.

مگه ازدواج فقط برا پوله 

میخواید خانم خرجتونو بده بعد شما برید پولا رو خرج ننه خواهرتون کنید.

الان مامانت شاغله که دنبال دختر شاغل میگردی

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

خدا نسل این مردا رو از رو زمین برداره حالم بهم خورد خیلی لجن هستید.مگه ازدواج فقط برا پوله میخواید خ ...

ما دنبال دختر شاغل نیستیم و نبودیم، دیگه اون دو قرون پولی که زن در میاره چیه که ما دنبال اون باشیم