2777
2789

اینکه تا میتونن ازدواج نکنن.. اینکه حتما دستشون تو جیب خودشون باشه اینکه هیچ وقت از هیچ حق و حقوقی در ازدولج کوتا نیان.  اینکه بامادرشوهر حتی اگ فرشته باشه هم زندگی نکنن... اینکه نزارن هیچ کسی برای ازدواجشون تصمیم بگیره اینکه سن پایین ازدواج نکنن... واینکه ازدواج یه انتخابه نه هدف... اول حسابی از مجردیشون لذت ببرن و وقتی دیدن خوشی زده زیر دلشون شوهر کنن

اینکه تا میتونن ازدواج نکنن.. اینکه حتما دستشون تو جیب خودشون باشه اینکه هیچ وقت از هیچ حق و حقوقی د ...

متاسفانه یکی از دوستای من عاشق مامان پارتنرشه میگه خیلی خوبه و فلان ولی بنظرم شاید در ظاهر...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه یکی از دوستای من عاشق مامان پارتنرشه میگه خیلی خوبه و فلان ولی بنظرم شاید در ظاهر...

منم مادرشوهرم خوبی زیاد داشت ولی تازه امسال فهمیدم چ بلایی سرم اومده. چندبار خاستم راجبش تاپیک بزنم تا بقیه اشتباه منو نکنن ولی دیدم تاپیک خیلی طولانی میشه.خصوصا اگر سن ادم کم باشه خیلی سو استفاده میکنن ازش.. مثه خودم

پول و شغل درست حسابی برای آقا خیلی مهمه 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚                                                                                         اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

احترام، احترام، احترام

خیلی مهمه که احترام همو داشته باشید که تو آشتی چه تو دعوا، هر حرفی رو به زبون نیارید قبل حرف زدن توروخدا فکر کنید یکم عواقبشو بسنجید ۱۰ ثانیه دیرتر جواب دادن به هیچ‌جا برنمیخوره

بدی خانواده خودتونو پیش همسرتون نگید بدی همسرتونو به هیچ وجه به خانواده نگید.

تحصیل و اشتغال هم اگه براتون مهمه قبل عقد حتما درموردش صحبت کنید و ببینید طرفی که می‌خواید باهاش ازدواج کنید تو این موارد چقدر حامی شماست.

کلا درمورد مسائل مهم صحبت کنید و البته مشاور کاربلد یادتون نره.

من و همسرم فقط دوجلسه باهم صحبت کردیم و یه بار تستای مشاوره‌ای رو زدیم و مشاور قشنگ تمام ویژگی‌های شخصیتی مارو درآورد. البته که پدرم از همسرم مطمئن بود😅

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)