2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم از اول شروع نکن به حساب کتاب که فقط استرس بکشی 

تو فقط شروع کن

حتی با ورزشای سبک مثل یوگا

بعد که یکم پیش رفتی

زمان ورزشت رو بیشتر کن

تعذیتو مناسب کن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بنظرم از اول شروع نکن به حساب کتاب که فقط استرس بکشی تو فقط شروع کنحتی با ورزشای سبک مثل یوگابعد که ...

آره حتما 👌🏼

بنظرت حداکثری که آدم از پسش بر بیاد چقد کالریه؟

آره رژیمم هستم کااری شماری میکنم همین حدودا ۲۰۰ ۳۰۰ تا میسوزونم ولی خیلی کمه میخوام ورزشمو زیاد کنم

به نظرم برو دکتر تغذیه 

خودم از آخر اردیبهشت تا الان ۷ کیلو کم کردم بادی آنالیز هم داره کلی چربی کم کردم

آره حتما 👌🏼بنظرت حداکثری که آدم از پسش بر بیاد چقد کالریه؟

واقعا بستگی داره به آدمش و سابقه ی ورزشیش و هدفش

من آدم دیدم که روزانه ۶-۸ساعت هم ورزشی مثل پارکور رو راحت انجام میداد و حرکتایی میزد که مربیشم نمیتونست

ولی خب برای کسی که تازه شروع کرده، روزانه ۱-۱/۵ساعت هم عالیه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
آره رژیمم هستم کااری شماری میکنم همین حدودا ۲۰۰ ۳۰۰ تا میسوزونم ولی خیلی کمه میخوام ورزشمو زیاد کنم

اول کلا شرینی اینا حذف کن  نوشابه اینا حذف کن 

همین قند درماه ممکن ۳ کیلو حداقل کم کنه برات بعد ورزش کن روزی ۵۰ تا پروانه بزن دراز نشست برو  موقع خوردن از بشقاب کوچیک استفاده کن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
به نظرم برو دکتر تغذیه خودم از آخر اردیبهشت تا الان ۷ کیلو کم کردم بادی آنالیز هم داره کلی چربی کم ک ...

فقط با تغذیه؟ چجویه رژیمش سخته؟

ورزش نمیکنی؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️