2777
2789
عنوان

کاش سوره ای داشتیم

53 بازدید | 5 پست

ک برا کسایی ک واقعا    نیاز دارن بمیرن  نازل شده بود 

برا کسایی ک تلاش میکنن گناه نکنن و  دلزده اند از دنیا   برا کسایی ک  پشیمونن از بدنیا امدن   برا کسایی ک  از تکرار روزهاشون  ب پوچی رسیدن 

کاش داشتیم 

من این ماه   هر شب سوره ملک میخونم و خواهم خوند تا روزی ک زندم چون میگن از  عذاب قبر  ادمو مثل نگهبان  در امان نگه میداره و ۰۰۰   دیگه بسه بخدا   کی تموم میشه   

دنیا و قران رو اشتباه متوجه شدی

اتفاقا در قران هست همیچین سوره ای شما با فهم کامل بخون میبینی

به نظرم شما فقط صورت دین رو دیدی برای انجام ندادن گناه چنان خودت رو به سختی می اندازی که دنیا دلزده میشی

تا حد توانت جلوی نفست رو بگیر و واجبات رو انجام بده از ایت الله بهجت پرسیدن چطور به این مقام رسیدی؟ گفت فقط با واجبات

یعنی کار خاصی نمیخواد دلت رو پاک کن و عشق بده به مردم اخرتت تضمین شده است

و اینکه صرفا رو خوانی قران ادم رو از عذاب قبر فکر نمیکنم نگه داره گرچه قران خیلی با عظمته ولی به نظرم کمی هم درش تدبر کن تا بتونه روی روانتم تاثیر بذاره از دنیا اینقدر دلزده نشی

چون همین دنیایی که میگی بده و دلزده شی فقط از همین جا میتونی توشه برداری برای اخرتت پس از فرصت هات استفاده کن

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنیا و قران رو اشتباه متوجه شدیاتفاقا در قران هست همیچین سوره ای شما با فهم کامل بخون میبینیبه نظرم ...

حرفات چقدر  نمک زخمه    

چقدر حالت بدی داره 

خدا رو تو  اگر میشناسی  و خدا اینی هست ک تو میگی دیگه وا وی لا 

حرفات چقدر نمک زخمه چقدر حالت بدی داره خدا رو تو اگر میشناسی و خدا اینی هست ک تو میگی دیگه وا ...

خدا نه اونی که من میگم هست

نه اونی که شما توی ذهنت داری

نمیگم حرفای من درسته ولی اینجا یه چالشه یکم  چیزهایی رو که قبول داری به چالش بکش ببین تهش حرف کدوممون درسته

منم اینکارو زیر نظر یه استاد معنوی انجام دادم تا حدودی اینا حرفای استادمه پس روشون فکر کن و نتیجه هر چی شد تصمیم بگیر

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس