2777
2789
عنوان

بچه ها در مورد جاریم

2025 بازدید | 101 پست

جلو جمع خانواده شوهرم در حد سلام هس با من ولی باهمه حرف میزنه بجز من.کلا انگار منو ندیده،یه جوریه،بعضی مواقع زنگ میزد اول یهو دیه بهمه زنگ میزنه بجژ من.منم خیلی بهش محبت کردم مث سگ پشیمونم چون بی دلیل خودشو میگیره الان عقد هستن

برات اهمیتی نداشته باشه

تو هم محلش نذار

رابطه‌تون در حد سلام و علیک باشه و فقط توی مهمونیا همو ببینید تا زندگی آرومی داشته باشی

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلش نزار خودش خوب میشهخلایق هرچه لایقاصلا خودتو کوچیک نکنشآن و منزلت خودتو حفظ کنقوی باشخودش پشیمون ...

اخه هیچکس ندارم.خونه پدرمم داداشم فروخته و جای ندازم برم مادرمم پیش داداشمه.اگ برمم درحد یه ساعت.

ولی این عقد هست و میاد خونه مادرشوهرم چندشب میمونه و زنگ میزنه ب همه بجز من.از وقتی این اومدع دیه مادرشوهرم سراغ منو و دخترم و شوهرمم نمیگیره و هی ازمون گله میکنه الکی

منم جاري جديدم همينه اصلا واسم مهم نيست اتفاقا خوبه كه با جارى صميمي نباشيم حرف و حديث و غيبت كمتره

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

توی ژسته تو هم محلش نده ما هم جاری جدیده با من و جاریم اینجوریه تازه اون مادرشوهرش و شوهرش باشن قشنگ سلام علیک می‌کنه نباشن سلام هم نمیکنه به ما. ما هم دیگه بهش رو نمی‌دیم

اخه هیچکس ندارم.خونه پدرمم داداشم فروخته و جای ندازم برم مادرمم پیش داداشمه.اگ برمم درحد یه ساعت.ولی ...

سعی کن کمتر بری خونشون

با دختر و شوهرت برو پارک

برو جای دیگه

خدا با صابران است

عجله نکن

فقط خودتو کوچیک نکن جلوش

مثلا پنجشنبه مادرشوهرم هی الکی میگفت ک مریضم بیا فردا حیاط بشور کثیقه و فلان دیه منم شستم و گفت جارو کن بعد کاراش کردم تو نگو شب قراره پدرش زنده بشه و عروسش بیاد بمونه اخه ما عیبه داخلمون که عروس تو عقد شب بمونه ولی این میاد دوشب میمونه و بعد ب هیچکس نمیگن،،هروقتم که برع مادرشوهرم میگه که من گفتم یک هفته دیه بمون نمونده!!ینی عیب نیس

اخه هیچکس ندارم.خونه پدرمم داداشم فروخته و جای ندازم برم مادرمم پیش داداشمه.اگ برمم درحد یه ساعت.ولی ...

عجب چیزای ناراحت میشین من به هیچکی به فامیل شوهر زنگ نمیزنم اگه کسی زنگ  نزنه ناراحت نمیشم .معلومه تو زندگیت مشکل نداری اخه اینم مشکله؟چه توقعایی دارین

چقدر مادرشوهر منع جو گیر شدن یه چند وقت دیگه درست میشه خودتو با دوستی آشنایی سرگرم کن فیلم ببین رمان بخون