2777
2789
عنوان

بچه ها در مورد جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا پنجشنبه مادرشوهرم هی الکی میگفت ک مریضم بیا فردا حیاط بشور کثیقه و فلان دیه منم شستم و گفت جارو ...

دیگه نرو کاراشو کن هر وقت گفت بیا حیاط بشور یه بهانه بیار کلی کار بریز سر خودت تا گفت بیا بپر یه صندوق گوجه بخر بگو می‌خوام رب درست کنم بیا کمکم

مثلا پنجشنبه مادرشوهرم هی الکی میگفت ک مریضم بیا فردا حیاط بشور کثیقه و فلان دیه منم شستم و گفت جارو ...

چیکارش داری بزار بمونه.خیلی حسودی .اگه بعدا اتفاقی بیافته خودش مسئول کاراشه 

رفتیم چند روز پیش ملاقات یکی با مادرشوهرم ک دیر اومد اون و بعد شوهرم کلی دعوامون کرد..دیه نرفتم خونه مادرشوهرم الان فقط سهم من گله و زاری هس اخه نمیدونم الان شروع کنه ب گفتن چی بگم بهس و چ حرفی بزنم..برا اون طرف شوهرش میگیره ولی شوهرمن همه کاراش میکنه یه حرفی بزن دیه واویلا و هی میاد پیش من گلایه میکنه

اولا شما قضاوت الکی نکن و نگو حسودی چ ربطی داشت ب حرف من ک شما ب خوذت گرفتی

میگم اون خودش براش مهم نیس میمونه ولی مادرشوهرم الکی میاذ میگع جلو منکه هرکار کردم نمونده بیشتر انگاری من چکارش دارم 

بعدشم شما چی از من میدونی ک میگی حسودی خانم

ربطی ب حسادت نداره.

اخه برا من هیچوقت نتونستیم یه ساعت کنارهم بشینیم حالا میاد میگع ینی عادیه و خوب کاری کرده خو من چکارش دارم

عزیز میدونم از تبعیض ناراحتی و ازینکه ب تو کار میگن اما دعوت نمیکنن رفتار خیلی زشتیه

ولی شب موندن خونه پدرشوهر واقعا عیب نیست 

برادرشوهرت زن رسمی و حلال خودشو نمیتونه ول کنه ک 

بهشون حق بده 

الان عروسی گرفتن سخت شده و کمی طول میکشه اینا هم مجبورن توی عقد بمونن 

عزیز میدونم از تبعیض ناراحتی و ازینکه ب تو کار میگن اما دعوت نمیکنن رفتار خیلی زشتیهولی شب موندن خون ...

من بخدا بخثم موندن اون نیست اجی و کارش ندارم.ب هیچکسم نگفتم تاحالا ک اونجا میمونه چون تو منطقه ی ما عیب هس

بدم میاد ک یه جوری خودس میگیرع بی دلیل فقط با من

ساسیت مدار نیستاولشه فکر کرده چخبرهگذر زمان ذاتشو به همه نشون میدهبه عمل کار براید به سخندانی نیست

من هیچکس ندارم خیلی تنهام الانم باردارم.شب بوی کباب میومد از خونه مادرشوهرم همش رفتم تو حیاط تا بوش بفهمم

رفت شوهرم بزام خرید ولی به دلم نبود