2777
2789

برادرم یک سال ازدواج کردن اینجا درامدش خوبه ولی خب شرایط مهاجرت اکی شده تا حدودی 

عروسمون تک دختر و پدرش پولدار 

به برادرم گفتم بجای اینکه این یکسال بعدی برین زیر یه سقف 

با جهیزیه اوون که پدرش بهترین رو براش میگیره بگید نه و هزینه بیخود نکنه خودت یه سری وسایل لازم محدود بگیر 

بجاش بگو با هزینه جهیزیه یا زمین بخره یا دلار که وقت رفتن خرج دخترش بشه 

اخه داداشم کاری میخواد بره ولی زنش درسی وهزینه داره 

بهتر نیست ؟ چون میدونم عروسمون مجدد از پدرش خواه ناخواه پول میگیره بعدا 

اینم بگم داداشم چیزی برای زنش کم نمیزاره حتی الان رفتن دبی اوونجا تولد بگیره براش 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم نگین بهتره بالاخره خودشون برای دخترشون کم نمی زارن و یه مبلغی کنار گذاشتند

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

وقتی داداشش تو دبی تولد می گیره براش حتما فکر مهاجرت و دلار و ..... کرده

بیخودی خودت رو کوجیک نکن

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...

با زنش صحبت کنه اگه موافق باشه خودش به باباش میگه وگرنه حق ندارید چیزی بگید پول خودشونو اگه خواستن وسیله میخرن نخواستنم که چیز دیگه 

هعی خدا                             

ب نظرم ب شما ربطینداره ک ب برادرت حرف یاد بدی

خود برادرم ازم نظر خواست درضمن ما خانواده محور هستیم همیشه برای هم مشورت میدیم ولی در نهایت اجباری نداریم 

پیشنهاد خوبیه.ولی چون نامزدن ممکنهههه حرفشو بزنه خانونش بدش بیاد

اخه خانومش خیلی ولخرج ما داریم درواقع به نفع پدر صحبت میکنیم 

چون تو حرفاش گفته هزینه تحصیلیم رو بابام میده